Google-haun esteettömyys

Hakutulossivu on järjestelty niin, että yleiset näytönlukuohjelmat voivat siirtyä sivulla nopeasti.

Osioiden otsikot

Hakutulossivu sisältää seuraavan osioiden otsikkohierarkian:

• Otsikkotaso 1 (H1): Google-logo ja Googlen etusivulle ohjaava Google-linkki.
  • Otsikkotaso 2 (H2): Ensimmäinen H2-tason otsikko on hakutuloksillesi. Toinen on mainoksille. Riippuen siitä, mitä haet, voit nähdä korkeintaan kaksi mainosta.
  • Otsikkotaso 3 (H3): jokainen hakutulos ja mainosotsikko on H3-tason otsikko.

Hakutulosluettelot

Hakutulokset ja mainokset on lisätty järjestettyinä luetteloina, joten niitä voi käyttää nopeasti näppäimistökomennoilla.

Esteettömyys Androidissa

Jos haet Android-laitteella, sokeat ja heikkonäköiset käyttäjät voivat käyttää TalkBack- ja BrailleBack-sovelluksia. Lisätietoja on Androidin esteettömyys -ohjekeskuksessa.

Googlen esteettömyysyhteisö

Voit myös liittyä Googlen esteettömyyttä käsittelevään käyttäjäyhteisöön. Löydä uusia ratkaisuja, jaa vinkkejä Googlen palvelujen käytöstä ja keskustele esteettömyysasioista muiden Googlen käyttäjien kanssa.

Muiden Google-tuotteiden esteettömyys

Lisätietoja on osoitteessa google.com/accessibility.