Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Accessibilitat a la Cerca de Google

Després de fer una cerca, la pàgina dels resultats s'organitza de manera que hi pugueu navegar fàcilment amb tecnologia assistencial, com ara lectors de pantalla i teclats.

Utilitzar enllaços d'accessibilitat a les pàgines de resultats

A l'ordinador, hi ha tres enllaços d'accessibilitat a la part superior de la pàgina de resultats de la cerca:

• Passa al contingut principal: va al primer element de contingut de la pàgina, com ara un resultat de la cerca o un anunci.
  • Ajuda d'accessibilitat: obre aquest article d'ajuda.
  • Suggeriments sobre l'accessibilitat: obre un formulari perquè pugueu enviar suggeriments per a l'accessibilitat a la Cerca de Google. Introduïu els suggeriments i seleccioneu Envia.

Per seleccionar un enllaç d'accessibilitat:

• Amb un teclat:
    1. Premeu la tecla Tab fins que arribeu a l'enllaç que voleu.
    2. Premeu la tecla Retorn.
  • Amb un lector de pantalla: utilitzeu els controls de navegació ràpida.

Navegar amb els encapçalaments de secció

Per ajudar-vos a navegar amb el lector de pantalla, la pàgina de resultats de la cerca té una jerarquia d'encapçalaments de secció.

En ordinadors

• Encapçalament de nivell 1 (H1): àrees importants de la pàgina, com ara resultats de la cerca, anuncis i indicadors per navegar per la pàgina.
  • Encapçalament de nivell 2 (H2): noms de resultats agrupats, com ara "resultats d'esports" i "vídeos".
  • Encapçalament de nivell 3 (H3): títols de resultats de la cerca concrets, títols d'anuncis i resultats restringits agrupats.

En telèfons i tauletes

• Encapçalament de nivell 1 (H1): el logotip de Google i un enllaç anomenat "Google" que dirigeix a la pàgina d'inici de Google.
  • Encapçalament de nivell 2 (H2): al primer encapçalament H2 hi ha resultats de la cerca; al segon, anuncis.
  • Encapçalament de nivell 3 (H3): títols de resultats de la cerca concrets i títols d'anuncis.

Trobar més opcions d'accessibilitat

Per descobrir solucions noves, compartir consells sobre els serveis de Google i comentar els problemes d'accessibilitat amb altres usuaris de Google: