Accessibilitat a la Cerca de Google

Després de fer una cerca, la pàgina dels resultats s'organitza de manera que hi pugueu navegar fàcilment amb tecnologia d'assistència, com ara lectors de pantalla i mètodes només amb teclat.

Enllaços d'accessibilitat a les pàgines de resultat de la cerca

En un ordinador, trobareu 3 enllaços d'accessibilitat a la part superior de la pàgina de resultats de la cerca: Passa al contingut principal, Ajuda d'accessibilitat i Suggeriments sobre l'accessibilitat.

• Amb un teclat: premeu la tecla de tabulació fins que arribeu a l'enllaç que voleu. Després, premeu la tecla de retorn.
  • Amb un lector de pantalla: feu servir els controls de navegació ràpida del lector de pantalla.

Passa al contingut principal

L'enllaç "Passa al contingut principal" passa al primer element de contingut de la pàgina. Pot ser un resultat de la cerca o un anunci.

Ajuda d'accessibilitat

L'enllaç "Ajuda d'accessibilitat" obre aquest article d'ajuda.

Suggeriments sobre l'accessibilitat

L'enllaç "Suggeriments sobre l'accessibilitat" obre un formulari que pregunta: "Quins suggeriments ens vols fer arribar sobre l'accessibilitat a la Cerca de Google?". Introduïu els vostres comentaris i seleccioneu Envia

Capçaleres de secció

Per ajudar a navegar amb el lector de pantalla, la pàgina de resultats de la cerca té una jerarquia de capçaleres de secció.

Ordinadors

• Capçalera de nivell 1 (H1): àrees importants de la pàgina, com ara resultats de la cerca, anuncis i indicadors per navegar per la pàgina.
  • Capçalera de nivell 2 (H2): noms de resultats agrupats, com ara "resultats d'esports" i "vídeos".
  • Capçalera de nivell 3 (H3): títols de resultats de la cerca individual, títols d'anuncis i també noms de resultats agrupats dins de grups de resultats més amplis.

Telèfons i tauletes

• Capçalera de nivell 1 (H1): el logotip de Google i un enllaç anomenat "Google" que dirigeix a la pàgina d'inici de Google.
  • Capçalera de nivell 2 (H2): a la primera capçalera H2 hi ha resultats de la cerca; a la segona, anuncis.
  • Capçalera de nivell 3 (H3): títols dels resultats de la cerca individual i títols d'anuncis.

Accessibilitat als productes de Google

Per conèixer solucions noves, compartir consells sobre l'ús dels serveis de Google i comentar problemes d'accessibilitat amb altres usuaris de Google: