Google-sijainnin päivittäminen

Kun teet Google-haun, käytämme sijaintiasi osuvampien hakutulosten näyttämiseen. Jos olet esimerkiksi Helsingissä ja haet kahviloita, näet lähelläsi olevat kahvilat.

Google tunnistaa tietokoneesi sijainnin automaattisesti sen IP-osoitteen, sijaintihistorian ja äsken haettujen sijaintien perusteella.

Sijainnin tarkastaminen ja muuttaminen

Jos käytät Chromea, Safaria tai muuta selainta, sijaintisi näkyy ja on muutettavissa suoraan hakutulossivulla.

1. Tee Google-haku tietokoneellasi.
  2. Vieritä sivun hakutulossivun alareunaan. Näet sijaintisi.
  3. Päivitä sijaintisi valitsemalla Käytä tarkkaa sijaintia tai Päivitä sijainti.
  4. Jos sinulta pyydetään lupaa laitteen sijainnin jakamiseen Googlen kanssa, valitse Salli.

Sijainnin ongelmien vianetsintä

Jos sijaintiasi ei löydy, se on väärä tai näet virheviestin:

• Varmista, että internetyhteytesi toimii oikein.
  • Jos käytät Chromea, Safaria tai muuta selainta, päivitä sivu.