Opdater din placering på Google

Når du søger på Google, bruger vi din placering til at vise dig de mest relevante søgeresultater. Hvis din placering f.eks. er angivet til Aalborg, når du søger efter caféer, får du vist de caféer, der ligger i nærheden.

Stop deling af din placering

Du kan stoppe med at dele din placering med Google ved at ændre dine indstillinger, men Google kan stadig foreslå et sted baseret på din IP-adresse, dine seneste placeringer eller din Placeringshistorik. Hvis du slet ikke vil dele nogen placeringshistorik, kan du gå til din tidslinje i Google Maps.

Når du er på internettet, deler du din netværkudbyders adresse, som kan være i nærheden. Google bruger disse oplysninger til at vise dig resultater, der kan være interessante for dig. Det er ikke muligt at stoppe med at dele din netværksudbyders adresse.

Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din konto.

Rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

Hvis du ikke får de rigtige resultater for din hjemme- eller arbejdsadresse, kan du opdatere din adresse i Google Maps. Se, hvordan du angiver eller ændrer din hjemme- og arbejdsadresse.

Slå din placering til eller fra

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Anonymitet og derefter Lokalitetstjenester.
  3. Du slår placering til eller fra ved hjælp af kontakten øverst til højre.

Se og opdater din placering

Hvis du bruger en browser som Chrome eller Safari, kan du se din placering og opdatere den direkte fra en søgeresultatside. Denne vejledning gælder ikke for Google-appen.

1. Foretag en Google-søgning på din iPhone eller iPad.
  2. Rul ned til bunden af søgeresultatsiden. Du får vist din placering.
  3. Du opdaterer din placering ved at trykke på Brug nøjagtig placering eller Opdater.
  4. Tryk på Tillad, hvis du bliver bedt om at dele din enheds placering med Google.

Find og ret placeringsproblemer

Hvis din placering ikke er tilgængelig, forkert, eller du får en fejlmeddelelse:

• Sørg for, at du har en god internetforbindelse.
  • Se, om du har slået placering til, ved hjælp af ovenstående vejledning.
  • Hvis du bruger en browser som Safari eller Chrome, skal du opdatere den.

Hvis du stadig har problemer, kan du følge vejledningen nedenfor. Hvis du ikke bruger Google-appen, skal du springe trin 2 over.

Trin 1: Sørg for, at Safari har adgang til din placering

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Anonymitet og derefter Lokalitetstjenester.
  3. Rul ned, og tryk på Safari-websteder.
  4. Sørg for, at "Tillad adgang til lokalitet" er indstillet til Mens du bruger appen.

Du er muligvis også nødt til at rydde dine browserdata:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPads startskærm.
  2. Rul ned, og tryk derefter på Safari og derefter Ryd historie og webstedsdata.

Trin 2: Sørg for, at Google-appen har adgang til din placering

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Google og derefter Location (placering).
  3. Vælg Altid eller Mens du bruger appen.

Trin 3: Nulstil din placering

Hvis din placering stadig ikke er tilgængelig, efter du har fulgt ovenstående vejledning, kan du prøve at nulstille din placering:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Rul ned, og tryk derefter på Nulstil og derefter Nulstil lokalitet & anonymitet.

Bemærk! Når du nulstiller din placering, holder dine apps op med at bruge din placering. Hvis du vil give apps tilladelse til at bruge din placering igen, skal du trykke på Tillad, når du bliver bedt om at give adgang til din placering.