Opdater din placering på Google

Når du søger på Google, bruger vi din placering til at vise dig de mest relevante søgeresultater. Hvis din placering f.eks. er angivet til Aalborg, når du søger efter caféer, får du vist de caféer, der ligger i nærheden.

Stop deling af din placering

Du kan stoppe med at dele din placering med Google ved at ændre dine indstillinger, men Google kan stadig foreslå et sted baseret på din IP-adresse, dine seneste placeringer eller din Placeringshistorik. Hvis du slet ikke vil dele nogen placeringshistorik, kan du gå til din tidslinje i Google Maps.

Når du er på internettet, deler du din netværkudbyders adresse, som kan være i nærheden. Google bruger disse oplysninger til at vise dig resultater, der kan være interessante for dig. Det er ikke muligt at stoppe med at dele din netværksudbyders adresse.

Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din konto.

Rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

Hvis du ikke får de rigtige resultater for din hjemme- eller arbejdsadresse, kan du opdatere din adresse i Google Maps. Se, hvordan du angiver eller ændrer din hjemme- og arbejdsadresse.

Google registrerer automatisk din computers placering via dens IP-adresse, Placeringshistorik (hvis den er aktiveret) og seneste placeringer, du har søgt efter.

Se og opdater din placering

Hvis du bruger en browser som Chrome eller Safari, kan du se din placering og opdatere den direkte fra en søgeresultatside.

1. Foretag en Google-søgning på din computer.
  2. Rul ned til bunden af søgeresultatsiden. Du får vist din placering.
  3. Klik på Brug nøjagtig placering eller Opdater placering.
  4. Hvis du bliver bedt om at dele enhedens placering med Google, skal du klikke på Tillad.

Find og ret placeringsproblemer

Hvis din placering ikke er tilgængelig, forkert, eller du får en fejlmeddelelse:

• Sørg for, at du har en god internetforbindelse.
  • Hvis du bruger en browser som Safari eller Chrome, skal du opdatere den.