Opdater din placering på Google

Når du søger på Google, bruger vi din placering til at vise dig de mest relevante søgeresultater. Hvis din placering f.eks. er angivet til Aalborg, når du søger efter caféer, får du vist de caféer, der ligger i nærheden.

Stop deling af din placering

Du kan stoppe med at dele din placering med Google ved at ændre dine indstillinger, men Google kan stadig foreslå et sted baseret på din IP-adresse, dine seneste placeringer eller din Placeringshistorik. Hvis du slet ikke vil dele nogen placeringshistorik, kan du gå til din tidslinje i Google Maps.

Når du er på internettet, deler du din netværkudbyders adresse, som kan være i nærheden. Google bruger disse oplysninger til at vise dig resultater, der kan være interessante for dig. Det er ikke muligt at stoppe med at dele din netværksudbyders adresse.

Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din konto.

Rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

Hvis du ikke får de rigtige resultater for din hjemme- eller arbejdsadresse, kan du opdatere din adresse i Google Maps. Se, hvordan du angiver eller ændrer din hjemme- og arbejdsadresse.

Slå din placering til eller fra

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du trykke på Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Sikkerhed og placering og derefter Placering.
  2. Tryk på kontakten øverst til højre for at slå placering til eller fra.
  3. Hvis du slår placering til, kan du vælge tilstanden Høj nøjagtighed for at få mere nøjagtige resultater. Hvis du bliver bedt om at forbedre nøjagtigheden af din placering, skal du trykke på Acceptér. Du kan også trykke på Tilstand og derefter Høj nøjagtighed.

Tip! Du kan hurtigt aktivere placering ved at stryge nedad med to fingre fra toppen af enhedens skærm og derefter tryk på Placering.

Se og opdater din placering

Hvis du bruger en browser som Chrome eller Safari, kan du se din placering og opdatere den direkte fra en søgeresultatside. Denne vejledning gælder ikke for Google-appen.

1. Foretag en Google-søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Rul ned til bunden af søgeresultatsiden. Du får vist din placering.
  3. Du opdaterer din placering ved at trykke på Brug nøjagtig placering.
  4. Tryk på Tillad, hvis du bliver bedt om at dele din enheds placering med Google.

Find og ret placeringsproblemer

Hvis din placering ikke er tilgængelig, forkert, eller du får en fejlmeddelelse:

• Sørg for, at du har en god internetforbindelse.
  • Se, om du har slået placering til, ved hjælp af ovenstående vejledning.
  • Hvis du bruger en browser som Safari eller Chrome, skal du opdatere den.

Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontrollere indstillingerne for din browser og Google-appen:

Trin 1: Sørg for, at Chrome har adgang til din placering

1. Tryk på Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablets startskærm.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for website.
  3. Tryk på Placering.
  4. Tjek, om kontakten er slået til. Kontakten er blå, hvis den er slået til.

Trin 2: Sørg for, at Google-appen har adgang til din placering

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du trykke på Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Apps og underretninger og derefter Google og derefter Tilladelser.
  2. Sørg for, at kontakten er slået til ud for "Placering". Kontakten er blå, hvis den er slået til.