Actualitzar la ubicació a Google

Quan feu una cerca a Google, utilitzem la vostra ubicació per oferir-vos els resultats més rellevants. Per exemple, si sou a Barcelona i cerqueu cafeteries, us mostrem les que teniu més a prop.

Deixar de compartir la ubicació

Podeu deixar de compartir la ubicació amb Google canviant la configuració, però és possible que Google segueixi suggerint una ubicació en funció de l'adreça IP, les ubicacions recents o l'historial d'ubicacions. Si no voleu compartir l'historial d'ubicacions, consulteu la cronologia de Google Maps.

Quan feu servir Internet, compartiu l'adreça del proveïdor de xarxa, que pot ser a prop de la vostra ubicació. Google utilitza aquesta informació per mostrar resultats que us poden interessar. No hi ha cap manera de deixar de compartir l'adreça del proveïdor de xarxa.

Obteniu informació sobre com podeu consultar i controlar l'activitat al compte.

Editar l'adreça de casa o de la feina

Si no veieu els resultats correctes per a l'adreça de casa o de la feina, podeu actualitzar-les a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu definir o canviar l'adreça de casa o de la feina.

Google detecta automàticament la ubicació de l'ordinador mitjançant l'adreça IP, l'historial d'ubicacions (si està activat) i les ubicacions recents que has cercat.

Comprovar i actualitzar la ubicació

Si fas servir un navegador, com ara Chrome o Safari, pots veure la teva ubicació i actualitzar-la directament des de la pàgina de resultats de cerca.

1. A l'ordinador, fes una cerca a Google.
  2. Desplaça't fins a la part inferior de la pàgina de resultats de la cerca. Veuràs la teva ubicació.
  3. Per actualitzar-la, fes clic a Fes servir la ubicació precisa o Actualitza la ubicació.
  4. Si se't demana que comparteixis la ubicació del dispositiu amb Google, fes clic a Permet.

Resoldre problemes relacionats amb la ubicació

Si la teva ubicació no està disponible, és incorrecta o bé es produeix un error, fes el següent:

• Assegura't de tenir una bona connexió a Internet.
  • Si fas servir un navegador, com ara Chrome o Safari, actualitza'l.