Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Afegir una imatge a Google

Per incloure una imatge als resultats de la cerca de Google, afegiu la imatge a un lloc web, juntament amb una descripció. Encara que no es poden penjar directament les imatges als resultats de la cerca, les imatges que es puguin cercar publicades en un lloc web es mostren als resultats de la cerca.

Afegir una imatge al web

1. Publiqueu la vostra imatge en un lloc web

Si voleu que una foto o imatge es mostri als resultats de la cerca de Google, primer l'heu de publicar en un lloc web. Si no sou propietari d'un lloc web, a continuació us indiquem alguns serveis d'allotjament de contingut que podeu utilitzar sense cost econòmic:

2. Assegureu-vos que la imatge que publiqueu és pública i es pot cercar

Si publiqueu la imatge en un lloc web públic i que es pugui cercar, Google podrà trobar la imatge i afegir-la a l'índex Imatges. Quan pengeu la imatge, assegureu-vos que la pàgina en què es troba és d'accés públic. Per exemple, si heu publicat la foto a Google+, assegureu-vos que l'opció de configuració de privadesa sigui pública.

Per obtenir més consells sobre la publicació en un lloc que Google indexarà, consulteu com es pot afegir un lloc a Google.

Consells perquè la imatge es mostri a Cerca

Per tal que la imatge es mostri als resultats de la cerca de Google, seguiu aquestes directrius per a la publicació d'imatges:

• Incloeu un text descriptiu. Incloeu un text en algun lloc a prop de la imatge, com ara una etiqueta "alt" o una llegenda. D'aquesta manera és més fàcil que Google comprengui què mostra la imatge i amb quines cerques està relacionada.
  • Pengeu imatges d'alta qualitat. Les imatges amb contingut interessant són una manera excel·lent d'augmentar el trànsit al vostre lloc.

​Finalment, tingueu paciència. Les imatges que pengeu al lloc web no es mostraran a l'instant als resultats de la cerca. Heu d'esperar fins que Google indexi el lloc per tal que les imatges es mostrin als resultats de la cerca.