Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

SSL-søk

Du får en sikrere og mer privat søkeopplevelse med Secure Sockets Layer (SSL). Når du søker på Google, bruker du SSL.

Slik bidrar SSL til å beskytte dataene dine

SSL krypterer tilkoblingen mellom datamaskinen din og Google. Dette bidrar til å hindre at andre, for eksempel Internett-kafeer, Internett-leverandører og Wi-Fi-soner, kan se søkeresultatsiden og påloggingsinformasjonen din.

Begrensninger

Selv om SSL bidrar til å beskytte søkeresultatene dine, som kan inneholde personlige resultater fra Google-produkter som Gmail og Google Kalender, blir ikke søkene 100 % sikre.

SSL skjuler ikke alltid

• det faktum at du besøkte google.no
  • søkeordene du skrev inn

Nettstedene du besøker fra Googles søkeresultatside, kan for eksempel identifisere hvilket nettsted du kom fra, eller hva du søkte etter.

SSL og skoler

Hvis SSL forstyrrer foreldrekontroller, overvåkningsprogrammer eller revisjonsprogramvare på skolen eller jobben din, kan du finne ut mer om blokkering av seksuelt innhold på skolen din.