SSL-søgning

Søgning via Secure Sockets Layer (SSL) giver dig en mere sikker og privat søgeoplevelse.

Slå SSL til eller fra

SSL er ikke en indstilling, som du behøver at ændre. Så længe du søger fra https://www.google.dk (bemærk "s" i "https", som betyder "sikker"), bruger du SSL-søgning.

Sådan er SSL med til at beskytte dine data

SSL krypterer forbindelsen mellem din computer og Google for at forhindre andre (f.eks. internetcaféer, internetudbydere og Wi-Fi-hotspots) i at se de oplysninger, der vises på søgeresultatsiden, og dine loginoplysninger.

Begrænsninger

SSL beskytter dine søgeresultater, som kan omfatte personlige resultater fra Google-produkter, som f.eks. Gmail og Google Kalender, men giver ikke komplet beskyttelse mod alle potentielle risici, som f.eks. virus og malware. Så når du søger via SSL, er det stadig en god ide at huske på de optimale løsninger for internetsikkerhed.

SSL skjuler ikke altid, at du besøgte google.dk. Når du for eksempel går til et website fra siden med Googles søgeresultater, kan dette website muligvis registrere, hvilket website, du kom fra, eller hvilke søgeord, du brugte.

SSL og skoler

Hvis du repræsenterer en skole eller organisation, hvor SSL kommer i vejen for børnesikring, overvågningsprogrammer eller gennemgangssoftware, kan du få flere oplysninger om blokering af seksuelt indhold på din skole.