SSL-søgning

Søgning via Secure Sockets Layer (SSL) giver dig en mere sikker og privat søgeoplevelse.

Slå SSL til eller fra

SSL er ikke en indstilling, du behøver at ændre. Så længe du søger fra https://www.google.dk (bemærk "s" i "https", som betyder "sikker"), bruger du SSL-søgning.

Hvis du ikke vil bruge SSL-søgning, skal du bruge http-versionen af webadressen i stedet.

Sådan er SSL med til at beskytte dine data

SSL krypterer forbindelsen mellem din computer og Google. Dette hjælper med til at forhindre, at andre, f.eks. internetcaféer, internetudbydere og Wi-Fi-hotspots, kan se din søgeresultatside og loginoplysninger.

Begrænsninger

Selvom SSL er med til at beskytte dine søgeresultater, som kan omfatte personlige resultater fra Google-produkter, såsom Gmail og Google Kalender, giver det ikke fuldstændig sikkerhed.

SSL skjuler ikke altid følgende:

• Det faktum, at du besøgte google.com
  • De søgeord, du indtastede

Hvis du f.eks. besøger et andet website fra Googles side med søgeresultater, kan det website muligvis se, hvilken side du kom fra, eller de søgetermer du brugte.

SSL og skoler

Hvis du repræsenterer en skole eller organisation, hvor SSL kommer i vejen for børnesikring, overvågningsprogrammer eller gennemgangssoftware, kan du få flere oplysninger om blokering af voksenindhold på din skole.