Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

La cerca SSL

El protocol de capa de sòcol segur (SSL) ofereix una experiència de cerca més segura i privada. Quan feu una cerca a Google, feu servir aquest protocol.

Com el protocol SSL ajuda a protegir les dades

Aquest protocol encripta la connexió entre l'ordinador i Google per evitar que tercers, com ara els cibercafès, els proveïdors de serveis d’Internet i les zones Wi-Fi, puguin veure la informació que vegeu a la pàgina de resultats de la cerca i la informació d’inici de sessió.

Limitacions

Tot i que el protocol SSL ajuda a protegir els resultats de la cerca que vegeu (inclosos resultats personals de productes de Google, com ara Gmail i Google Calendar), no ofereix una seguretat completa.

El protocol SSL no amaga sempre:

• el fet d'haver visitat google.com
  • els termes de cerca que heu escrit

Per exemple, els llocs web que visiteu des de la pàgina de resultats de la cerca de Google poden identificar el lloc de procedència o la cerca que heu fet.

Protocol SSL i centres educatius

Si aquest protocol interfereix amb els sistemes de control parental, els programes de supervisió o el programari d'auditoria de la feina o del centre educatiu, obteniu més informació sobre com bloquejar el contingut per a adults al vostre centre educatiu.