La cerca SSL

La cerca per capa de sòcol segur (SSL) us ofereix una experiència de cerca més segura i privada.

Activar i desactivar la cerca SSL

La cerca SSL no és una opció que hàgiu de canviar. Quan feu cerques a https://www.google.com (fixeu-vos en la "s" a "https", que significa "segur"), ja utilitzeu la cerca SSL.

Si no voleu utilitzar la cerca SSL, utilitzeu la versió http de l'adreça web.

De quina manera l'SSL ajuda a protegir les dades

L'SSL encripta la connexió entre l'ordinador i Google per evitar que tercers, com ara els establiments públics per connectar-se a Internet, els proveïdors de serveis d’Internet i les zones Wi-Fi, puguin veure la vostra pàgina de resultats de la cerca i la informació d’inici de sessió.

Limitacions

Tot i que l'SSL ajuda a protegir els resultats de la cerca (que poden incloure resultats personals de productes de Google, com ara Gmail i Google Calendar), no ofereix una seguretat completa.

SSL no sempre impedeix veure les dades següents:

• El fet que hàgiu visitat google.com.
  • Els termes de cerca que hàgiu escrit.

Per exemple, si visiteu un lloc web des de la pàgina de resultats de la cerca de Google, és possible que aquest altre lloc web pugui identificar el lloc de procedència o els termes de cerca que heu utilitzat.

SSL i els centres educatius

Si treballeu en un centre educatiu o en una organització i el protocol SSL interfereix amb els sistemes de control parental, amb els programes de supervisió o amb els programes d'auditoria, podeu consultar més informació sobre com bloquejar el contingut per a adults als centres educatius.