La cerca SSL

La cerca per capa de sòcol segur (SSL) us ofereix una experiència de cerca més segura i privada.

Activar i desactivar la cerca SSL

La cerca SSL no és una opció que hàgiu de canviar. Quan feu cerques a https://www.google.com (fixeu-vos en la "s" a "https", que significa "segur"), utilitzeu la cerca SSL.

Com l'SSL ajuda a protegir les dades

L'SSL encripta la connexió entre l'ordinador i Google per evitar que altres actors com ara els locutoris, els proveïdors de serveis d’Internet i les zones Wi-Fi, puguin veure la informació que apareix a la vostra pàgina de resultats de la cerca i la informació d’inici de sessió.

Limitacions

Tot i que l'SSL ajuda a protegir els resultats de la cerca (que poden incloure resultats personals de productes de Google, com ara Gmail i Google Calendar), no ofereix una seguretat completa contra tots els riscos potencials, com ara virus i programari maliciós. Encara que feu les cerques per SSL, és recomanable tenir en compte les pràctiques recomanades de seguretat en línia.

SSL no sempre serveix per ocultar que heu visitat google.com. Per exemple, quan visiteu un lloc des de la pàgina dels resultats de cerca de Google, en aquest lloc es pot veureu des d'on hi heu accedit o els termes de cerca que heu utilitzat per arribar-hi.

SSL i els centres d'ensenyament

Si treballeu en un centre d'ensenyament o en una organització i el protocol SSL interfereix amb els sistemes de control parental, amb els programes de supervisió o amb els programes d'auditoria, podeu consultar més informació sobre com es bloqueja el contingut per a adults als centres d'ensenyament.