Canviar la configuració d'ubicació de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració d'ubicació que s'utilitza a l'aplicació Google, inclòs l'historial d'ubicacions i les adreces de casa i de la feina.

Historial d'ubicacions

L'aplicació Google no actualitza l'historial d'ubicacions ni a l'iPhone ni a l'iPad.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions a la cronologia de Google Maps.

Activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions

Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa, seguiu aquests passos:

1. Aneu a la pàgina Controls d'activitat.
  2. Poseu en pausa o activeu l'historial d'ubicacions:
    • Posar en pausa: desactiveu l'opció Historial d'ubicacions i, a continuació, toqueu Posa en pausa.
    • Activar: activeu l'opció Historial d'ubicacions i, a continuació, toqueu Activa.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Definir les ubicacions de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per obtenir informació sobre l'estat del trànsit quan aneu a la feina i en torneu, ajuda per viatjar i molt més.

Si definiu les adreces de casa o de la feina, es poden utilitzar per estimar la vostra ubicació quan és probable que us trobeu en un d'aquests llocs.

Podeu editar o suprimir les adreces de casa i de la feina a Google Maps.

Si la ubicació dels vostres llocs etiquetats s'ha utilitzat per obtenir resultats de cerca, a la informació d'ubicació de la part inferior de la pàgina de resultats de cerca s'indicarà Segons els teus llocs (casa) o Segons els teus llocs (feina).