Canviar la configuració d'ubicació de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració d'ubicació que s'utilitza a l'aplicació Google, inclòs l'historial d'ubicacions i les adreces de casa i de la feina.

Historial d'ubicacions

Gràcies a l'Historial d'Ubicacions, l'aplicació Google pot mostrar-vos informació útil basada en els llocs on heu estat amb els dispositius en què heu iniciat la sessió. Per exemple, l'aplicació Google utilitza ubicacions anteriors per fer coses com ara mostrar-vos notificacions del trànsit de camí a la feina, ja que s'aprèn el camí que feu per arribar-hi.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Podeu desactivar l'historial d'ubicacions del compte en qualsevol moment. Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu, l'administrador és qui ha de concedir-vos accés a aquesta opció de configuració. Si ho fa, podreu utilitzar l'historial d'ubicacions com qualsevol altre usuari.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", toqueu Historial d'ubicacions.
  4. Decidiu si el compte o els dispositius poden informar de l'historial d'ubicacions a Google:
    • El vostre compte i tots els dispositius: a la part superior, activeu o desactiveu Fes servir historial d'ubicacions.
    • Només en un dispositiu determinat: toqueu Dispositius en aquest compte i, a continuació, activeu o desactiveu el dispositiu.

Si feu servir un navegador, aneu a la secció Controls d'activitat del Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió. A la part superior, activeu o desactiveu l'historial d'ubicacions.

Nota: en desactivar l'historial d'ubicacions, es deixa de desar la informació sobre els llocs on heu estat. Per suprimir les ubicacions anteriors, heu de suprimir l'historial d'ubicacions. Si suprimiu l'historial d'ubicacions, algunes funcions de l'aplicació Google no funcionaran.

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google només desa aquesta informació dels dispositius en què hàgiu iniciat la sessió amb el vostre Compte de Google i que tinguin activat l'historial d'ubicacions.

Consultar l'historial d'ubicacions
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Historial d'ubicacions.
  2. A la part superior dreta, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  3. Toqueu un dia per veure el vostre historial d'ubicacions.
Suprimir l'historial d'ubicacions

Suprimir una ubicació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Historial d'ubicacions.
  2. A la part superior dreta, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  3. Toqueu un dia del calendari.
  4. Toqueu un lloc on hàgiu anat.
  5. A la part superior dreta, toqueu Suprimeix Elimina.

Suprimir l'historial d'un dia determinat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Historial d'ubicacions.
  2. A la part superior dreta, toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  3. Toqueu el dia que vulgueu suprimir.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Suprimeix el dia.

Suprimir l'historial d'un període de temps determinat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Historial d'ubicacions.
  2. A la part superior dreta, toca Més Més i després Configuració i després Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
  3. Trieu les dates d'inici i de finalització, i toqueu Continua.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Ho entenc i ho vull suprimir".
  5. Toqueu Suprimeix.

Suprimir tot l'historial d'ubicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la pàgina Historial d'ubicacions.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Ho entenc i ho vull suprimir".
  5. Toqueu Suprimeix.

Definir les ubicacions de casa i de la feina

Definiu les adreces de casa i de la feina per obtenir informació sobre l'estat del trànsit quan aneu a la feina i en torneu, ajuda per viatjar i molt més.

Si definiu les adreces de casa o de la feina, es poden utilitzar per estimar la vostra ubicació quan és probable que us trobeu en un d'aquests llocs.

Podeu editar o suprimir les adreces de casa i de la feina a Google Maps.

Si la ubicació dels vostres llocs etiquetats s'ha utilitzat per obtenir resultats de cerca, a la informació d'ubicació de la part inferior de la pàgina de resultats de cerca s'indicarà Segons els teus llocs (casa) o Segons els teus llocs (feina).