Få sökresultat om resor från Gmail

Du kan söka efter information i Gmail på Google, t.ex. flyg- eller hotellbokningar du har gjort.

1. Besök google.com.
    • Resultaten visas inte om det står http i stället för https i webbadressen.
  2. Klicka på Logga in uppe till höger.
    • Om ditt profilfoto i Google-kontot visas är du redan inloggad.
  3. Testa någon av exempelsökningarna nedan.

Exempelsökningar

Tips! Vissa av exemplen fungerar inte i alla regioner.

• Hotellbokningar: Hitta hotellbokningar du har gjort genom att söka efter mina bokningar.
  • Flyg: Hitta kommande flyg och få aktuell information genom att söka efter mina flyg.
  • Kommunikationer: Hitta bokningar av hyrbil, buss eller tåg genom att söka efter mina bussbiljetter eller mina tågbiljetter.

Sökresultat och integritet

Resultat från dina Google-produkter är privata. Informationen visas bara i andra personers resultat om du aktivt har delat den med dem eller delat informationen offentligt.

Resultat från Gmail visas bara för dig.

Aktivera eller inaktivera resultat från Gmail

Du bestämmer om du vill få sökresultat från Gmail.

Tips! Du måste söka på https://www.google.com och logga in på ett Google-konto för att kunna följa de här anvisningarna.

1. Öppna Sökinställningar på datorn.
    • Klicka på Logga in uppe till höger om du inte redan är inloggad.
  2. Klicka på Använd inte privata resultat under Privata resultat.
    • Om inställningen Privata resultat inte visas kontrollerar du att det står https i webbadressen och inte http.
  3. Klicka på Spara.

Privata resultat är inaktiverade tills du loggar ut från ditt Google-konto. Du kan fortfarande få resultat som bygger på din webb- och appaktivitet.

Om du inte vill få sökresultat som bygger på aktivitet i kontot och andra produkter från Google läser du om hur du inaktiverar Webb- och appaktivitet.