Sökresultat från Googles produkter

Du kan söka efter information från andra produkter från Google som du använder, till exempel Gmail, Google Kalender och Google+.

Du kan till exempel söka efter information om kommande flyg, restaurangbokningar och möten.

Visa sökresultat från andra produkter

1. Besök https://www.google.com. (Resultaten visas inte om det står http i stället för https i webbadressen.)
  2. Klicka på Logga in uppe till höger.
  3. Prova något av exemplen på sökningar nedan.

Exempel på sökningar

Obs! Vissa av exemplen fungerar inte överallt.

• Händelser: Visa händelser och möten i Google Kalender genom att söka efter my events.
  • Räkningar: Visa dina räkningar samt information om när du måste betala dem och vilka belopp de är på genom att söka efter my bills. Det går även att söka efter vissa typer av räkningar och räkningar från en viss tidsperiod. Exempel: my comcast bills 2013.
  • Paket: Ta reda på när ett paket ska levereras genom att söka efter my packages.
  • Bokningar: Visa bokningar på restauranger eller hotell genom att söka efter my reservations.
  • Flyg: Sök efter kommande flyg och den senaste flyginformationen genom att söka efter my flights.
  • Google Foto: Du hittar foton från Google Foto genom att söka efter my photos eller my photos from new york in 2013.

Aktivera och inaktivera resultat från andra produkter

Du bestämmer om du vill visa sökresultat från andra produkter från Google.

För alla sökningar (dator och mobil)
  1. Besök sidan Sökinställningar. Om du inte har loggat in redan klickar du på Logga in.
  2. Välj Använd inte privata resultat i avsnittet Privata resultat. (Om inställningen Privata resultat inte visas kontrollerar du att det står https i webbadressen och inte http.)
  3. Klicka på Spara.

Privata resultat är inaktiverade tills du loggar ut från ditt Google-konto. Om privata resultat är inaktiverade kan det fortfarande hända att resultat som baseras på din webb och appaktivitet visas.

Tillfälligt (endast dator)

Obs! Dessa inställningar visas bara om du är inloggad på ditt Google-konto och söker på https://www.google.com.

• Inaktivera: Du kan inaktivera privata resultat så att bara resultat från den offentliga webben visas genom att klicka på Inställningar följt av Dölj privata resultat. Om du stänger webbläsaren kan det hända att privata resultat visas nästa gång du söker.
  • Aktivera: Om du vill att sökresultat även från andra Google-produkter ska visas klickar du på Inställningar följt av Visa alla resultat.

Sekretess för sökresultat

Resultat från dina produkter från Google är privata. Informationen visas bara i andra personers resultat om du uttryckligen har valt att dela den med dem eller om du har delat informationen offentligt.

Resultat från Google Kalender och Gmail visas till exempel bara för dig.