Matkatietojen haku Gmailista

Voit hakea Googlessa tietoja Gmailista, esimerkiksi tulevia lentoja tai hotellivarauksia.

1. Siirry osoitteeseen google.com.
    • Tulosten näkyminen edellyttää, että URL-osoitteen alussa on https, ei http.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
    • Jos näet Google-tilisi profiilikuvan tai nimesi alkukirjaimen, olet jo kirjautunut sisään.
  3. Kokeile yhtä alla olevista esimerkkihauista.

Esimerkkihakuja

Vinkki: Kaikki esimerkit eivät toimi kaikilla alueilla.

• Hotellivaraukset: Voit löytää hotellivarauksesi haulla omat varaukset.
  • Lennot: Voit saada tulevista lennoista ajantasaisia lentopäivityksiä haulla omat lennot.
  • Kulkuvälineet: Voit löytää auto-, bussi- tai junavarauksen haulla oma autovaraus, omat bussiliput tai omat junaliput.

Hakutuloksien tietosuoja

Googlen tuotteista saamasi hakutulokset ovat yksityisiä. Kukaan muu ei näe tietojasi hakutuloksissaan, ellet ole tarkoituksella jakanut tietoja kyseiselle henkilölle tai julkisesti.

Gmailistasi peräisin olevat hakutulokset näkyvät vain sinulle.

Gmailin hakutulosten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit itse valita, näetkö Gmailista peräisin olevia hakutuloksia.

Vinkki: Sinun on tehtävä haut osoitteesta https://www.google.com ja oltava kirjautuneena Google-tilille, jotta voit seurata näitä ohjeita.

1. Avaa tietokoneella Datasi Haussa.
    • Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  2. Valitse Yksityiset hakutulokset.
    • Jos Yksityiset hakutulokset ‑asetusta ei näy, varmista että URL-osoitteen alussa on tunnus https, ei http.
  3. Laita Yksityiset hakutulokset päälle tai pois päältä.

Yksityiset hakutulokset eivät ole käytössä, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi. Voit silti saada tuloksia, jotka perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi.

Jos et halua saada tilitapahtumiin ja muiden Googlen tuotteisiin perustuvia hakutuloksia, katso miten voit laittaa verkko- ja sovellustoiminnan pois päältä.