Zoekresultaten voor reizen uit Gmail

Op Google kun je zoeken naar informatie uit Gmail, zoals geplande vluchten of hotelreserveringen.

1. Ga naar google.com.
    • Je ziet deze resultaten niet als er 'http' in plaats van 'https' in de URL staat.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
    • Als je de profielfoto of initiaal voor je Google-account daar ziet, ben je al ingelogd.
  3. Probeer een van de onderstaande voorbeeldzoekopdrachten.

Voorbeelden van zoekopdrachten

Tip: Sommige voorbeelden werken niet in alle regio's.

• Hotelreserveringen: Vind je hotelreserveringen door te zoeken naar mijn reserveringen.
  • Vluchten: Vind geplande vluchten om actuele informatie te bekijken door te zoeken naar mijn vluchten.
  • Vervoer: Vind je auto-, bus- of treinreserveringen door te zoeken naar mijn autoreserveringen, bustickets of mijn treintickets.

Privacy van je zoekresultaten

De resultaten uit je Google-producten zijn privé. Niemand anders ziet je informatie in zijn of haar resultaten, tenzij je die informatie expliciet met anderen of openbaar hebt gedeeld.

Je bent de enige persoon die resultaten uit je Gmail te zien krijgt.

Resultaten uit Gmail in- of uitschakelen

Je bepaalt zelf of je zoekresultaten uit Gmail te zien krijgt.

Tip: Je moet zoeken op https://www.google.com en zijn ingelogd op een Google-account om deze stappen te volgen.

1. Ga op je computer naar Je gegevens in Google Zoeken.
    • Log in op je Google-account.
  2. Klik op Privéresultaten.
    • Als je de instelling Privéresultaten niet ziet, zorg je dat er 'https' in de URL staat in plaats van 'http'.
  3. Zet Privéresultaten aan of uit.

Privéresultaten blijven uitgeschakeld zolang je bent ingelogd op je Google-account. Je kunt nog steeds resultaten krijgen op basis van je Web- en app-activiteit.

Als je geen zoekresultaten meer wilt op basis van je accountactiviteit en andere Google-producten, bekijk je meer informatie over hoe je Web- en app-activiteit uitschakelt.