Veure resultats de cerca sobre viatges que es troben a Gmail

A Google, podeu cercar informació provinent de Gmail, com ara els vols que teniu programats o les vostres reserves en hotels.

1. Aneu a google.com.
    • Per veure aquests resultats, l'URL ha de començar per "https" i no per "http".
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
    • Si hi veieu la foto de perfil o la inicial del vostre Compte de Google, vol dir que ja teniu la sessió iniciada.
  3. Proveu una de les cerques d'exemple següents.

Cerques d'exemple

Consell: alguns exemples no funcionaran en totes les regions.

• Reserves d'hotel: cerqueu les meves reserves per trobar reserves en hotels.
  • Vols: cerqueu els meus vols per consultar informació actualitzada dels propers vols.
  • Transport: cerqueu les meves reserves de cotxe, els meus bitllets d'autobús o els meus bitllets de tren per trobar reserves de cotxe, autobús o tren.

Privadesa dels resultats de la cerca

Els resultats provinents dels productes de Google són privats. Cap altre usuari no pot veure la vostra informació als seus resultats tret que l'hàgiu compartida de manera expressa amb l'usuari o bé públicament.

Sou l'única persona que pot veure els resultats provinents del vostre compte de Gmail.

Activar o desactivar els resultats provinents de Gmail

Podeu controlar si voleu veure resultats de cerca provinents de Gmail.

Consell: per seguir aquests passos, cal que feu la cerca a https://www.google.com i que inicieu la sessió en un Compte de Google.

1. A l'ordinador, aneu a Les teves dades a la Cerca.
    • Assegureu-vos que tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  2. Feu clic a Resultats privats.
    • Si no trobeu aquesta opció de configuració, comproveu que l'URL comenci per "https", i no per "http".
  3. Activeu o desactiveu l'opció Resultats privats.

Els resultats privats es mantindran desactivats mentre tingueu la sessió iniciada al Compte de Google. És possible que continueu rebent resultats basats en la vostra activitat al web i en aplicacions.

Per deixar de rebre resultats de cerca basats en l'activitat del compte i en altres productes de Google, obteniu informació sobre com podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions.