Visa cachade webbsidor i Googles sökresultat

Cachade länkar visar hur en webbsida såg ut förra gången den besöktes av Google.

Om cachade länkar

Google tar ögonblicksbilder av alla webbsidor ifall den aktuella versionen av sidan inte skulle vara tillgänglig. Dessa sidor lagras i Googles cacheminne. Om du klickar på länken Cachad visas den version av webbplatsen som Google har sparat.

Om webbplatsen du försöker besöka är långsam eller inte svarar kan du använda den cachade länken i stället.

Så här kommer du till en cachad länk

1. Sök efter sidan du vill hitta på Google.
  2. Klicka på den gröna nedåtpilen till höger om webbplatsens adress.
  3. Klicka på Cachad.
  4. När den cachade sidan visas kan du klicka på länken till den aktuella sidan om du vill tillbaka till den.

Tips! Om det finns en cachad sida som du vill ska tas bort från Googles sökresultat kan du läsa mer om hur du tar bort gammal eller raderad information från Google.