Visa cachade webbsidor i Googles sökresultat

Cachade länkar visar hur en webbsida såg ut förra gången den besöktes av Google.

Obs! Felsök med granskningsverktyget för webbadresser om du använder Search Console för webbsidan. Läs mer om granskningsverktyget för webbadresser.

Om cachade länkar

Google tar ögonblicksbilder av alla webbsidor ifall den aktuella versionen av sidan inte skulle vara tillgänglig. Dessa sidor lagras i Googles cacheminne. Om du klickar på länken Cachad visas den version av webbplatsen som Google har sparat.

Om webbplatsen du försöker besöka är långsam eller inte svarar kan du använda den cachade länken i stället.

Så här kommer du till en cachad länk

1. Sök på datorn efter sidan du vill hitta på Google.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil eller Mer  följt av Cachad i sökresultaten bredvid webbplatsens adress.
  3. Du kan öppna den aktiva sidan högst upp genom att klicka på aktuell sida.

Tips! Om det finns en cachad sida som du vill ska tas bort från Googles sökresultat kan du läsa mer om hur du tar bort gammal eller raderad information från Google.