Se bufrede nettsider i søkeresultatene fra Google

Bufrede linker viser hvordan en nettside så ut forrige gang Google besøkte den.

Viktig: Hvis du bruker Search Console for nettsiden din, må du bruke verktøyet for gjennomgang av nettadresser når du feilsøker. Finn ut mer om verktøyet for gjennomgang av nettadresser.

Om bufrede linker

Google tar et øyeblikksbilde av hver nettside som en sikkerhetskopi, i tilfelle den aktuelle siden ikke er tilgjengelig. Disse sidene blir en del av Googles «buffer». Hvis du klikker på en link der det står «Bufret», ser du versjonen av nettstedet som Google har lagret.

Hvis nettstedet du prøver å gå til, reagerer langsomt eller ikke i det hele tatt, kan du bruke den bufrede linken i stedet.

Sånn kommer du til en bufret link

1. Bruk en datamaskin, og gjør et Google-søk etter siden du vil finne.
  2. I søkeresultatene, ved siden av nettadressen til nettstedet, klikker du på nedoverpilen Nedoverpil eller Mer og så Bufret.
  3. Klikk på gjeldende side øverst for å gå til den publiserte siden.

Tips: Hvis det finnes en bufret side du trenger å få fjernet fra Googles søkeresultater, kan du se hvordan du fjerner gammel eller slettet informasjon fra Google.