Se websider, der er cachelagrede i Googles søgeresultater

Cachelagrede links viser dig, hvordan en webside så ud, sidste gang Google besøgte den.

Om cachelagrede links

Google tager et øjebliksbillede af hver webside som backup, i tilfælde af at den aktuelle side ikke er tilgængelig. Disse sider bliver derefter en del af Googles cache. Hvis du klikker på et link, hvor der står "I cache", kan du se den version af websitet, som Google har gemt.

Hvis det website, du gerne vil besøge, er langsomt eller ikke svarer, kan du bruge det cachelagrede link i stedet.

Sådan åbnes et cachelagret link

1. På din computer skal du foretage en Google-søgning efter den side, du vil finde.
  2. Klik på den grønne pil ned til højre for websitets webadresse.
  3. Klik på I cache.
  4. Når du er på den cachelagrede side, skal du klikke på det aktuelle sidelink for at vende tilbage til onlinesiden.

Tip! Hvis du vil fjerne en cachelagret side fra Googles søgeresultater, kan du se, hvordan du fjerner gamle eller slettede oplysninger fra Google.