Varsel

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapportér innhold som viser misbruk av barn

Hvis du finner en link, et nettsted eller innhold som viser misbruk av barn, bør du rapportere dette til

Viktig:

• Hvis du mistenker at et barn er i umiddelbar fare på noen som helst måte, må du kontakte politiet med en gang.
  • Hvis du ikke ser landet ditt på listen, kan du kontakte INHOPE via nettstedet deres: https://inhope.org/.
Nord-Amerika

USA

• Kontakt denne organisasjonen: National Center for Missing and Exploited Children
  • Nettsted: report.cybertip.org/
  • Telefonnummer: 1-800-THE-LOST (1-800-843-5678)
  • Hvis du tror at et barn er i umiddelbar fare for misbruk, må du ringe 911 eller det lokale politiet.

Canada

• Kontakt denne organisasjonen: Cybertip.ca
  • Nettsted: www.cybertip.ca/
  • Telefonnummer: 1-866-658-9022

Mexico

Asia

India

Japan

Kasakhstan

Russland

Sør-Korea

• Kontakt denne organisasjonen: Korea Communication Standards Commission
  • Nettsted: www.singo.or.kr/
  • Telefonnummer: 1377

Taiwan

• Kontakt denne organisasjonen: ECPAT Taiwan
  • Nettsted: www.web547.org.tw
  • Telefonnummer: 02-2562-1233
Europa

Østerrike

Belgia

• Kontakt denne organisasjonen: Child Focus
  • Nettsted: www.childfocus.be
  • Telefonnummer: 116 000

Bosnia-Hercegovina

• Kontakt denne organisasjonen: EMMAUS (International Forum of Solidarity)
  • Nettsted: www.sigurnodijete.ba/
  • Telefonnummer: 0800 22323 (tirsdag og torsdag klokken 10:00–12:00 og 16:00–18:00)

Bulgaria

• Kontakt denne organisasjonen: The National Centre for Safer Internet
  • Nettsted: www.safenet.bg
  • Telefonnummer: 00 359 2 973 3000, linje 411, 141

Kroatia

• Kontakt denne organisasjonen: Centar Za Nestalu I Zlostavljanu Djecu
  • Nettsted: www.cnzd.org/"
  • Telefonnummer: 00385 31 272 943

Kypros

Tsjekkia

Danmark

Estland

Finland

Frankrike

• Kontakt denne organisasjonen: l'Association des Fournisseurs d'Accès et de Services Internet (AFA)
  • Nettsted: www.pointdecontact.net/

Tyskland

• Kontakt denne organisasjonen: FSM (Freiwillige Selbstkontrolle Multimedia- Diensteanbieter e.V.)
  • Nettsted: www.fsm.de

Hellas

Ungarn

Island

• Kontakt denne organisasjonen: Barnaheill (Redd Barna Island)
  • Nettsted: www.barnaheill.is

Irland

• Kontakt denne organisasjonen: Internet Service Providers Association of Ireland
  • Nettsted: www.hotline.ie
  • Telefonnummer: 1890 610 710

Italia

• Kontakt denne organisasjonen: Telefono Azzurro
  • Nettsted: www.azzurro.it
  • Telefonnummer: 19696

Latvia

• Kontakt denne organisasjonen: Latvian Safer Internet Centre
  • Nettsted: www.drossinternets.lv
  • Telefonnummer: 116 111

Litauen

Luxembourg

Malta

Nederland

• Kontakt denne organisasjonen: Meldpunt Kinderporno
  • Nettsted: www.meldpunt.nl
  • Telefonnummer: 8002666436

Polen

• Kontakt denne organisasjonen: Dyzurnet
  • Nettsted: www.dyzurnet.pl
  • Telefonnummer: 0 801 615 005

Portugal

• Kontakt denne organisasjonen: FCCN – Linha Alerta
  • Nettsted: linhaalerta.internetsegura.pt/
  • Telefonnummer: 800 21 90 90 (mandag til fredag klokken 09:00–21:00)

Romania

• Kontakt denne organisasjonen: Focus Safer Internet Hotline
  • Nettsted: www.safernet.ro

Serbia

• Kontakt denne organisasjonen: Foundation Fund B92 – Netto Patrola
  • Nettsted: www.netpatrola.rs/

Slovakia

Slovenia

Sverige

Tyrkia

• Kontakt denne organisasjonen: Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
  • Nettsted: ihbarweb.org.tr
  • Telefonnummer: 166

Storbritannia

• Kontakt denne organisasjonen: Internet Watch Foundation
  • Nettsted: www.iwf.org.uk
Sør-Amerika

Argentina

Brasil

Colombia

Peru

Afrika

Sør-Afrika

Australia og New Zealand

Australia

• Kontakt denne organisasjonen: Office of the eSafety Commissioner
  • Nettsted: https://esafety.gov.au/
  • Telefonnummer: 1800 880 176

New Zealand

Merk: Mange av organisasjonene som er oppført ovenfor, er medlemmer av INHOPE. Hvis du ønsker å åpne en støttetelefon i landet ditt, kan du kontakte INHOPE.