Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapportér billeder, der viser seksuelt misbrug af børn

Hvis du finder et link, et website eller andet indhold, der viser seksuelt misbrug af børn, skal du rapportere det til enten:

Vigtigt!

• Hvis du har mistanke om, at et barn er i umiddelbar fare på nogen måde, skal du straks kontakte politiet.
  • Hvis du ikke kan finde dit land på listen, kan du kontakte INHOPE via deres website: https://inhope.org/.
Nordamerika

USA

• Kontakt denne organisation: National Center for Missing and Exploited Children
  • Website: report.cybertip.org/
  • Telefonnummer: 1-800-THE-LOST (1-800-843-5678)
  • Hvis du mener, at et barn er i umiddelbar fare for at blive misbrugt, skal du ringe 911 eller kontakte dit lokale politi.

Canada

• Kontakt denne organisation: Cybertip.ca
  • Website: www.cybertip.ca/
  • Telefonnummer: 1-866-658-9022

Mexico

Asien

Indien

Japan

Kasakhstan

Rusland

Sydkorea

• Kontakt denne organisation: Korea Communication Standards Commission
  • Website: www.singo.or.kr/
  • Telefonnummer: 1377

Taiwan

• Kontakt denne organisation: ECPAT Taiwan
  • Website: www.web547.org.tw
  • Telefonnummer: 02-2562-1233
Europa

Østrig

Belgien

• Kontakt denne organisation: Child Focus
  • Website: www.childfocus.be
  • Telefonnummer: 116 000

Bosnien-Hercegovina

• Kontakt denne organisation: EMMAUS (International Forum of Solidarity)
  • Website: www.sigurnodijete.ba/
  • Telefonnummer: 0800 22323 (tirsdag og torsdag kl. 10.00-12.00 og 16.00-18.00)

Bulgarien

• Kontakt denne organisation: The National Centre for Safer Internet
  • Website: www.safenet.bg
  • Telefonnummer: 00 359 2 973 3000 lokalnummer 411; 141

Kroatien

• Kontakt denne organisation Centar Za Nestalu I Zlostavljanu Djecu
  • Website: www.cnzd.org/
  • Telefonnummer: 00385 31 272 943

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

• Kontakt denne organisation: l'Association des Fournisseurs d'Accès et de Services Internet (AFA)
  • Website: www.pointdecontact.net/

Tyskland

• Kontakt denne organisation: FSM (Freiwillige Selbstkontrolle Multimedia-Diensteanbieter e.V.)
  • Website: www.fsm.de

Grækenland

Ungarn

Island

• Kontakt denne organisation: Barnaheill – Save the Children Iceland
  • Website: www.barnaheill.is

Irland

• Kontakt denne organisation: Internet Service Providers Association of Ireland
  • Website: www.hotline.ie
  • Telefonnummer: 1890 610 710

Italien

• Kontakt denne organisation: Telefono Azzurro
  • Website: www.azzurro.it
  • Telefonnummer: 19696

Letland

• Kontakt denne organisation: Latvian Safer Internet Centre
  • Website: www.drossinternets.lv
  • Telefonnummer: 116111

Litauen

Luxembourg

Malta

Nederlandene

• Kontakt denne organisation: Meldpunt Kinderporno
  • Website: www.meldpunt.nl
  • Telefonnummer: 8002666436

Polen

• Kontakt denne organisation: Dyzurnet
  • Website: www.dyzurnet.pl
  • Telefonnummer: 0 801 615 005

Portugal

• Kontakt denne organisation: FCCN – Linha Alerta
  • Website: linhaalerta.internetsegura.pt/
  • Telefonnummer: 800 21 90 90 (mandag-fredag kl. 9.00-21.00)

Rumænien

• Kontakt denne organisation: Focus Safer Internet Hotline
  • Website: www.safernet.ro

Serbien

• Kontakt denne organisation: Foundation Fund B92 – Net Patrola
  • Website: www.netpatrola.rs/

Slovakiet

Slovenien

Sverige

Tyrkiet

• Kontakt denne organisation: Telecommunications Presidency Internet Hotline
  • Website: ihbarweb.org.tr
  • Telefonnummer: 166

Storbritannien

• Kontakt denne organisation: Internet Watch Foundation
  • Website: www.iwf.org.uk
Sydamerika

Argentina

Brasilien

Columbia

Peru

Afrika

Sydafrika

Australien og New Zealand

Australien

• Kontakt denne organisation: Office of the eSafety Commissioner
  • Website: https://esafety.gov.au/
  • Telefonnummer: 1800 880 176

New Zealand

Bemærk! Mange af ovenstående organisationer er medlemmer af INHOPE. Hvis du vil oprette en hotline i dit land, skal du kontakte INHOPE.