Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer din visuelle søgehistorik i din web- og appaktivitet

Når du søger efter billeder i kvalificerede Google-tjenester, f.eks. Google Lens i Google-appen, kan du vælge, om Google skal gemme den visuelle søgehistorik i din web- og appaktivitet, når du er logget ind. Hvis du aktiverer indstillingen Visuel søgehistorik, kan du finde og slette din tidligere visuelle søgehistorik. Få flere oplysninger om, hvilke tjenester dine billeder kan blive gemt fra.

Din visuelle søgehistorik kan bruges til at forbedre din oplevelse i Google-tjenester, f.eks. ved at give dig mulighed for at gense dine tidligere visuelle søgninger. Den kan anvendes til at udvikle og forbedre Googles visuelle genkendelses- og søgeteknologier samt de Google-tjenester, der anvender dem.

Tip! Indstillingen Visuel søgehistorik er som standard deaktiveret.

Aktivér eller deaktiver Visuel søgehistorik

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  4. Tryk på Web- og appaktivitet under "Historikindstillinger".
  5. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Medtag visuel søgehistorik".

Når indstillingen Visuel søgehistorik er deaktiveret, gemmes de billeder, du bruger til at søge, ikke i din web- og appaktivitet. Hvis indstillingen Visuel søgehistorik tidligere har været aktiveret, og du deaktiverer den, kan de billeder, der er gemt som en del af din web- og appaktivitet, fortsat blive brugt til at forbedre visuelle genkendelses- og søgeteknologier, medmindre du sletter dem fra din konto. Du kan finde og slette din visuelle søgehistorik i Min Google-aktivitet.

Find eller slet dine billeder

Find dine billeder
  1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  4. Under "Historikindstillinger" skal du trykke på Web- og appaktivitet og derefter Administrer al web- og appaktivitet.
    • På denne side kan du gøre følgende:
      • Se en liste over din tidligere aktivitet: Billeder, der er gemt på din konto, vises.
      • Downloade et billede: Tryk på et billede for at downloade det.

Du kan downloade dine gemte billeder ved hjælp af Google Takeout på din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine Google-data.

Tip! Du kan øge sikkerheden ved at kræve et ekstra verificeringstrin inden visningen af din komplette historik.

Se, hvordan du sletter din aktivitet.

Google sletter muligvis dine billeder fra din web- og appaktivitet, før det tidspunkt, du vælger, når de ikke længere er nødvendige for at udvikle og forbedre tjenester, der bruger visuelle søgeteknologier. Du kan downloade de gemte billeder på din Google-konto ved hjælp af Google Takeout. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine Google-data.

Om indstillingen Visuel søgehistorik

Når du bruger et billede til at søge, f.eks. når du søger med Google Lens, anvender Google sine teknologier til visuel søgning til at behandle billedet. Hvis du f.eks. bruger Google Lens til at søge efter et billede af en blomst, behandles billedet af Googles teknologier til visuel søgning, så du får relevante resultater.

Når du er logget ind på din Google-konto, gemmes de ting, du foretager dig på Google-websites samt i Google-apps og -tjenester, i din web- og appaktivitet.

Den valgfri indstilling for visuel søgehistorik gør det muligt for dig at gemme billeder i din web- og appaktivitet, når du interagerer med kvalificerede Google-tjenester. Indstillingen Visuel søgehistorik er som standard deaktiveret.

Tjenester, som dine billeder kan blive gemt fra

Når du er logget ind på din Google-konto, og indstillingen Visuel søgehistorik er aktiveret, kan de billeder, du bruger til at søge i følgende kvalificerede Google-tjenester, blive gemt i din web- og appaktivitet:

• Google Lens i Google-appen på Android-, iPhone- og iPad-enheder
  • Feltet til hurtig søgning og bakken Alle apps på Android-enheder
  • Lens-appen

De billeder, du bruger til at søge i ovenstående Google-tjenester, gemmes muligvis ikke ved visse app- og enhedsversioner.

Tip! Indstillingen Visuel søgehistorik påvirker ikke billeder, der gemmes af andre indstillinger, f.eks. Gemini-appaktivitet.

Sådan bruges billederne

Din visuelle søgehistorik kan bruges til at forbedre din oplevelse i Google-tjenester, f.eks. ved at give dig mulighed for at gense dine tidligere visuelle søgninger. Google anvender billeder, der gemmes, når denne indstilling er aktiveret, til at udvikle og forbedre sine teknologier til visuel søgning og genkendelse og de Google-tjenester, der anvender dem, f.eks. Google Lens.

Teknologier til visuel søgning

Nogle af Googles teknologier til visuel søgning kan genkende objekter på billeder, du bruger til at søge, og besvare dine visuelle spørgsmål. Hvis indstillingen Visuel søgehistorik er aktiveret, kan Google anvende billeder, som du bruger til at søge i kvalificerede Google-tjenester, til at oplære de modeller, der udvikler og forbedrer Googles teknologier til visuel søgning.

Tip! Indstillingen Visuel søgehistorik er muligvis ikke tilgængelig for alle kontotyper i alle lande.

Når indstillingen Visuel søgehistorik er aktiveret
Når indstillingen Visuel søgehistorik er aktiveret, gemmer Google billeder i din web- og appaktivitet, når du søger i kvalificerede Google-tjenester, f.eks. Google Lens i Google-appen eller feltet til hurtig søgning i Android. Få flere oplysninger om, hvilke tjenester dine billeder kan blive gemt fra.

Hvis du bruger din enhed uden internetforbindelse, gemmes din visuelle søgehistorik muligvis på din Google-konto, når du igen er online

Når indstillingen Visuel søgehistorik er deaktiveret
Når Visuel søgehistorik er deaktiveret, gemmer Google ikke billeder som en del af din web- og appaktivitet. Når Visuel søgehistorik er deaktiveret, kan du fortsat søge ved hjælp af billeder i Google-tjenester, der benytter visuelle søgeteknologier, f.eks. Google Lens. Når du deaktiverer indstillingen Visuel søgehistorik sker følgende:
  • Google Lens-billedindstillinger deaktiveres ikke.
  • Web- og appaktivitet deaktiveres ikke, og din søgeaktivitet i Google-tjenester kan stadig blive gemt i din web- og appaktivitet.
  • Tidligere gemte billeder kan stadig bruges til at forbedre teknologier til visuel søgning.
Du kan slette tidligere gemte billeder i din web- og appaktivitet på activity.google.com.