Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar l'historial de cerques visuals a Activitat al web i en aplicacions

Quan cerqueu imatges en serveis de Google aptes, com ara Google Lens a l'aplicació Google, podeu triar si voleu que Google desi l'historial de cerques visuals a Activitat al web i en aplicacions quan tingueu la sessió iniciada. Si activeu l'opció de configuració Historial de cerques visuals, podeu cercar i suprimir l'historial de cerques visuals anterior. Descobriu des d'on es poden desar les imatges.

L'historial de cerques visuals es pot utilitzar per millorar la vostra experiència als serveis de Google, com ara per tornar a consultar les cerques visuals anteriors. Es pot fer servir per desenvolupar i millorar les tecnologies de cerca i de reconeixement visual de Google, així com els serveis de Google que les utilitzen.

Consell: l'opció de configuració Historial de cerques visuals està desactivada de manera predeterminada.

Activar o desactivar l'historial de cerques visuals

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  4. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions.
  5. Marqueu o desmarqueu la casella situada al costat de l'opció "Inclou l'historial de cerques visuals".

Quan l'opció de configuració Historial de cerques visuals estigui desactivada, les imatges que utilitzeu per fer cerques no es desaran a Activitat al web i en aplicacions. Si l'opció de configuració Historial de cerques visuals està activada i la desactiveu, pot ser que les imatges desades com a part de la vostra activitat al web i en aplicacions es continuïn utilitzant per millorar les tecnologies de cerca i de reconeixement visual, tret que les suprimiu del vostre compte. Podeu cercar i suprimir l'historial de cerques visuals a La meva activitat a Google.

Cercar o suprimir imatges

Cercar imatges
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  4. A "Configuració de l'historial", toqueu Activitat al web i en aplicacions i, a continuació, Gestiona tota l'activitat al web i en aplicacions.
    • En aquesta pàgina, podeu:
      • Consultar una llista de l'activitat anterior: es mostraran les imatges desades al vostre compte.
      • Baixar una imatge: per baixar una imatge, toqueu la imatge que vulgueu baixar.

Al vostre Compte de Google, podeu baixar les imatges desades amb Google Takeout. Obteniu informació sobre com podeu baixar les dades de Google.

Consell: a fi d'augmentar la seguretat, podeu fer que es requereixi un pas de verificació addicional per veure tot l'historial.

Obteniu informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.

És possible que Google suprimeixi les imatges d'Activitat al web i en aplicacions abans del període de temps que trieu quan ja no les necessiti per desenvolupar i millorar els serveis que utilitzen tecnologies de cerca visual. Amb Google Takeout, podeu baixar les imatges desades al vostre Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu baixar les dades de Google.

Sobre l'opció de configuració Historial de cerques visuals

Quan utilitzeu una imatge per fer una cerca, Google fa servir les seves tecnologies de cerca visual per processar-la, igual que quan feu cerques amb Google Lens. Per exemple, si utilitzeu Google Lens per cercar una imatge d'una flor, les tecnologies de cerca visual de Google la processen i proporcionen resultats rellevants.

L'opció Activitat al web i en aplicacions desa al vostre Compte de Google l'activitat que dueu a terme als llocs web, a les aplicacions i als serveis de Google.

Amb l'opció de configuració opcional Historial de cerques visuals, també podeu desar imatges a Activitat al web i en aplicacions quan interaccioneu amb els serveis de Google aptes. L'opció de configuració Historial de cerques visuals està desactivada de manera predeterminada.

Des d'on es poden desar les imatges

Quan l'opció de configuració Historial de cerques visuals està activada, pot ser que les imatges que utilitzeu per fer cerques es desin a Activitat al web i en aplicacions des dels serveis de Google aptes següents quan tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google:

• Google Lens a l'aplicació Google en dispositius Android, iPhone i iPad
  • Quadre de cerca ràpida i safata Totes les aplicacions d'Android
  • Aplicació Lens

És possible que les imatges que utilitzeu per fer cerques no es desin des dels serveis de Google anteriors en determinades versions de l'aplicació i del dispositiu.

Consell: l'opció de configuració Historial de cerques visuals no afecta les imatges que pot ser que es desin amb altres opcions de configuració, com ara Activitat en aplicacions de Gemini.

Com s'utilitzen les imatges

L'historial de cerques visuals es pot utilitzar per millorar la vostra experiència als serveis de Google, com ara per tornar a consultar les cerques visuals anteriors. Google utilitza les imatges desades quan aquesta opció de configuració està activada per desenvolupar i millorar les seves tecnologies de cerca i de reconeixement visual, així com els serveis de Google que les utilitzen, com ara Google Lens.

Tecnologies de cerca visual

Algunes de les tecnologies de cerca visual de Google poden reconèixer objectes dins de les imatges que s'utilitzen per fer cerques i respondre a les vostres preguntes visuals. Si l'opció de configuració Historial de cerques visuals està activada, Google pot fer servir les imatges que utilitzeu per fer cerques als serveis de Google aptes a fi d'entrenar els models que desenvolupen i milloren les tecnologies de cerca visual de Google.

Consell: és possible que l'opció de configuració Historial de cerques visuals no estigui disponible per a tots els tipus de comptes en totes les configuracions regionals.

Quan l'opció de configuració Historial de cerques visuals està activada
Quan l'opció de configuració Historial de cerques visuals estigui activada, Google desarà imatges a Activitat al web i en aplicacions quan facis cerques amb els serveis de Google aptes, com ara Google Lens a l'aplicació Google o des del quadre de cerca ràpida d'Android. Descobriu des d'on es poden desar les imatges.

Si utilitzeu el dispositiu sense connexió a Internet, és possible que l'historial de cerques visuals es desi al vostre Compte de Google quan estigueu en línia.

Quan l'opció de configuració Historial de cerques visuals està desactivada
Quan l'historial de cerques visuals estigui desactivat, Google no desarà imatges com a part de la vostra activitat al web i en aplicacions. Mentre l'historial de cerques visuals estigui desactivat, podeu continuar fent cerques amb imatges als serveis de Google que utilitzen tecnologies de cerca visual, com ara Google Lens. Quan desactiveu l'opció de configuració Historial de cerques visuals:
  • Aquesta acció no desactiva la configuració d'imatges de Google Lens.
  • Aquesta acció no desactiva l'opció Activitat al web i en aplicacions, que pot continuar desant la vostra activitat de cerca als serveis de Google.
  • Les imatges desades anteriorment es poden continuar utilitzant per millorar les tecnologies de cerca visual.
Podeu suprimir les imatges desades anteriorment a Activitat al web i en aplicacions a activity.google.com.