Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Selecció de regió a Lens

Pots utilitzar Lens en qualsevol part d'una imatge amb la selecció de regió.

Important: aquesta actualització només està disponible per a Android i iOS.

A Google Lens, ara pots:

• Seleccionar text.
  • Seleccionar una àrea de la imatge.
  • Fer clic al botó Selecciona el text i tradueix el text seleccionat a l'opció Tradueix Translate.
  • Resol un problema amb l'opció Deures .

Selecciona text

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la barra de cerca, toqueu Google Lens .
  3. A "Cerca amb la càmera", toqueu Cerca .
  4. Feu o pengeu una foto per a la cerca:
    • Per fer una foto: enfoqueu un objecte amb la càmera i toqueu Obturador .
    • Per penjar una foto: a "Captures de pantalla", trieu una foto.
  5. Per trobar el botó "Selecciona el text", toqueu el text o arrossegueu els extrems del quadre regional a sobre del text.
  6. Toqueu Selecciona el text i veureu un menú al voltant del text on podreu dur a terme accions addicionals, com ara:
    • Copia
    • Escolta
    • Tradueix
    • Cerca
    • Copiar i enganxar un text.
    • Enviar un correu electrònic si se selecciona l'adreça electrònica.
    • Afegir als contactes si se selecciona el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Trucar si se selecciona el número de telèfon.
    • Enviar un missatge de text si se selecciona el número de telèfon.
    • Obrir Maps si se selecciona l'adreça.
    • Obrir un lloc web si se selecciona l'enllaç.
    • Fer el seguiment d'un enviament si se selecciona un número de paquet.

Consell: quan se selecciona Escolta, l'opció Atura es mostra fins que la selecció de text s'acaba de llegir en veu alta o fins que l'usuari l'atura, moment en què es torna a mostrar el menú original.

Seleccionar una àrea dins d'una imatge

1. Seleccioneu l'àrea que vulgueu utilitzar per a la cerca:
    • Per cercar part d'una imatge, toqueu la imatge i, a continuació, arrossegueu les vores de la cerca per regió al voltant de la selecció.
    • També podeu arrossegar el quadre tot mantenint premut el centre del quadre.

Traduir text

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la barra de cerca, toqueu Google Lens .
  3. A "Cerca amb la càmera", toqueu Tradueix Translate.
    • Per fer una foto: enfoqueu un objecte amb la càmera i feu una foto de les paraules que vulgueu traduir.
    • Per penjar una foto: a "Captures de pantalla" o "Totes les imatges", trieu una foto i seleccioneu les paraules que voleu traduir.
  4. Trieu l'entrada i la sortida d'idioma al menú desplegable d'idioma. També podeu utilitzar el selector d'idioma per seleccionar l'idioma que preferiu.
    • A la part esquerra, el selector d'idioma detectarà l'idioma de la paraula seleccionada.
    • A la dreta, seleccioneu l'idioma al qual vulgueu que es tradueixin les paraules.

La selecció de text al Traductor inclou:

• Cerca d'imatges
  • Deures
  • Tradueix tots els textos
  • Tradueix textos parcials

Obtenir ajuda amb els deures

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la barra de cerca, toqueu Google Lens .
  3. A "Cerca amb la càmera", toqueu Deures .
    • Per fer una foto: enfoqueu un objecte amb la càmera i feu una foto d'una pregunta dels deures.
    • Per penjar una foto: a "Captures de pantalla" o "Totes les imatges", trieu una foto i seleccioneu la pregunta dels deures.

Podeu utilitzar la funció Deures per obtenir ajuda amb els deures. Per exemple:

• Problemes de matemàtiques i ciències.
  • Problemes de paraules.
  • Problemes de geometria.
  • Problemes de diagrames.

Altres consells i trucs