Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk på skjermen med Tegn rundt for å søke

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte Android-telefoner.

Tegn rundt, fremhev, skrible eller trykk på tekst eller bilder hvor som helst på skjermen for å velge og søke etter dem på Google.

Slik bruker du Tegn rundt for å søke

Slik søker du etter tekst, bilder eller videoer på skjermen:

1. Start Tegn rundt for å søke:
    • I modus for navigasjon med tre knapper trykker du lenge på hjemknappen.
    • Trykk lenge på navigasjonshåndtaket i modus for navigasjon med bevegelser.
  2. Tegn rundt, fremhev eller trykk hvor som helst på skjermen for å velge teksten, bildet eller videoen du vil søke etter.
  3. Hvis du vil, kan du finstemme søket ved å legge til tekst i søkefeltet.
  4. Søkeresultatene vises nederst på skjermen.
    • Sveip opp på resultatene for å se flere resultater.

Tips:

• For å justere utvalget, dra i kantlinjene til utvalget eller hele utvalget.
  • For å samhandle med innhold som er blokkert av søkefeltet, kan du panorere med to fingre for å flytte vinduet eller dra søkefeltet til toppen eller bunnen av skjermen.

Få AI-baserte oversikter med Tegn rundt for å søke

Du kan få AI-baserte oversikter med Tegn rundt for å søke basert på tekst- eller multisøk. Finn ut mer om multisøk.

Slå av Tegn rundt for å søke

I navigasjonsmodus med tre knapper

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Circle to Search.
  3. Trykk på Circle to Search.
  4. Slå av Circle to Search.

I navigasjonsmodus med bevegelser

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Circle to Search.
  3. Trykk på Circle to Search.
  4. Slå av Circle to Search.

Feilsøk feilmeldingen «Skjermsøk er ikke tilgjengelig»

For å bruke Circle to Search på en Android-enhet som støttes, må du sjekke at innstillingene for tillatelser er riktige:

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Digital assistent-app.
  3. Trykk på Digital assistent-app.
  4. Sjekk at
    • Google er angitt som standard digital assistent
    • «Bruk skjermdump» er slått på