Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Näytöltä hakeminen Ympyröi ja hae ‑ominaisuudella

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä tietyissä Android-puhelinmalleissa.

Voit valita ja hakea Googlesta tekstiä tai kuvia missä tahansa näytöllä ympyröimällä, korostamalla tai napauttamalla.

Ympyröi ja hae ‑ominaisuuden käyttäminen

Näin voit hakea tekstiä, kuvia tai videoita näytöltä:

1. Aloita Ympyröi ja hae ‑ominaisuuden käyttö:
    • Paina aloitusnäyttöpainiketta pitkään kolmen painikkeen navigointitilassa.
    • Paina navigointikahvaa pitkään eleillä navigoinnin tilassa.
  2. Valitse haettava teksti, kuva tai video ympyröimällä, korostamalla tai napauttamalla missä tahansa näytön kohdassa.
  3. Voit halutessasi tarkentaa hakua lisäämällä tekstiä hakukenttään.
  4. Hakutulokset näkyvät näytön alareunassa.
    • Näet lisää tuloksia pyyhkäisemällä niistä ylöspäin.

Vinkkejä:

• Voit muuttaa valintaa vetämällä valinnan reunuksia tai koko valinnan.
  • Jos haluat käyttää hakupalkin peittämää sisältöä, siirrä ikkunaa kahdella sormella panoroimalla tai vedä hakupalkki näytön ylä- tai alareunaan.

Tekoälyn luomia yhteenvetoja Circle to Search ‑ominaisuudella

Ympyröi ja hae ‐ominaisuudella voit saada tekoälyn luomia yhteenvetoja, jotka perustuvat teksti- tai monihakukyselyihisi. Lue lisää monihausta.

Ympyröi ja hae ‑ominaisuuden laittaminen pois päältä

Kolmen painikkeen navigointitilassa

1. Avaa Android-puhelimella Asetukset Asetukset.
  2. Tee haku Circle to Search.
  3. Valitse Circle to Search.
  4. Laita Circle to Search pois päältä.

Eleillä navigoinnilla

1. Avaa Android-puhelimella Asetukset Asetukset.
  2. Tee haku Circle to Search.
  3. Valitse Circle to Search.
  4. Laita Circle to Search pois päältä.

Näyttöhaku ei ole käytettävissä ‐virheen korjaaminen

Jos haluat käyttää Circle to Search ‑ominaisuutta tuetulla Android-laitteella, varmista, että lupa-asetukset ovat oikein:

1. Avaa Android-puhelimella Asetukset Asetukset.
  2. Tee haku Digiavustajasovellus.
  3. Valitse Digiavustajasovellus.
  4. Varmista seuraavat asiat:
    • Digiavustajan oletus on Google.
    • "Käytä kuvakaappausta" on päällä.