Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg på din skærm med Tegn cirkel og søg

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på udvalgte modeller af Android-telefoner.

Tegn en cirkel om, fremhæv, tegn en krusedulle, eller tryk på tekst eller billeder hvor som helst på din skærm for at vælge og søge efter dem på Google.

Sådan bruger du Tegn cirkel og søg

Sådan søger du efter tekst, billeder eller videoer på din skærm:

1. Start Tegn cirkel og søg:
    • I tilstanden for navigation med tre knapper skal du lave et langt tryk på knappen Hjem.
    • I tilstanden for navigation med bevægelser skal du lave et langt tryk på navigationshåndtaget.
  2. Lav en cirkel, fremhævning, eller tryk et vilkårligt sted på skærmen for at vælge den tekst, det billede eller den video, du vil søge efter.
  3. Du kan eventuelt justere din søgning ved at tilføje tekst i søgefeltet.
  4. Dine søgeresultater vises nederst på skærmen.
    • Hvis du vil se flere resultater, skal du stryge opad på resultaterne.

Tips!

• Træk i kanten af det, du har markeret, eller træk alt det, du har markeret, for at foretage justeringer.
  • Hvis du vil interagere med indhold, der blokeres af søgefeltet, skal du panorere med to fingre for at flytte vinduet eller trække søgefeltet til toppen eller bunden af skærmen.

Få AI-baserede oversigter med Tegn cirkel og søg

Når du bruger funktionen Tegn cirkel og søg, kan du få AI-baserede oversigter baseret på dine tekst- eller multisøgningsforespørgsler. Få flere oplysninger om multisøgning.

Deaktiver Tegn cirkel og søg

I tilstanden for navigation med tre knapper

1. Gå til Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon.
  2. Søg efter Tegn cirkel og søg.
  3. Tryk på Tegn cirkel og søg.
  4. Deaktiver Circle to Search.

I tilstanden for navigation med bevægelser

1. Gå til Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon.
  2. Søg efter Tegn cirkel og søg.
  3. Tryk på Tegn cirkel og søg.
  4. Deaktiver Circle to Search.

Fejlfinding af fejlmeddelelsen "Skærmsøgning er ikke tilgængelig"

Hvis du vil bruge Tegn cirkel og søg på en understøttet Android-enhed, skal du sørge for, at dine indstillinger for tilladelser er angivet korrekt:

1. Gå til Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon.
  2. Søg efter appen Digital assistent.
  3. Tryk på appen Digital assistent.
  4. Sørg for, at:
    • Google er valgt som standard for digital assistent.
    • "Brug screenshot" er aktiveret.