Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fer cerques a la pantalla amb la funció Encercla per cercar

Important: aquesta funció està disponible en determinats models de telèfons Android.

Encercleu, marqueu, gargotegeu o toqueu textos o imatges en qualsevol part de la pantalla per seleccionar-los i cercar-los a Google.

Com es pot utilitzar la funció Encercla per cercar

Per cercar text, imatges o vídeos a la pantalla:

1. Inicieu la funció Encercla per cercar:
    • En el mode de navegació amb 3 botons, manteniu premut el botó d'inici.

• En el mode de navegació amb gestos, mantén premuda l'ansa de navegació.

Obtén informació sobre com pots aprendre a utilitzar el telèfon Android.

2. Encercla, marca o toca qualsevol part de la pantalla per seleccionar la imatge, el vídeo o el text que vulguis cercar.
  3. Si voleu, podeu definir millor la cerca afegint text a la barra de cerca.
  4. Els resultats de la cerca apareixen a la part inferior de la pantalla.
    • Per veure més resultats, llisqueu cap amunt.

Consells:

• Per ajustar la selecció, arrossegueu-la tota o bé les vores.
  • Per interaccionar amb el contingut bloquejat per la barra de cerca, desplaceu-vos pel mapa amb dos dits per moure la finestra o arrossegueu la barra de cerca fins a la part superior o inferior de la pantalla.
  • Per traduir tota la pantalla a l'instant, toqueu el botó de traducció que hi ha al costat de la barra de cerca. Aquesta funció està disponible per a determinats dispositius.

Obtenir resums creats amb IA fent servir Encercla per cercar

Amb Encercla per cercar, podeu obtenir resums creats amb IA basats en les vostres consultes de text o de multicerca. Obteniu més informació sobre la multicerca.

Desactivar la funció Encercla per cercar

En el mode de navegació amb 3 botons

1. Al telèfon Android, aneu a Configuració Configuració.
  2. Cerqueu Encercla per cercar.
  3. Toqueu Encercla per cercar.
  4. Desactiveu la funció Encercla per cercar.

En el mode de navegació amb gestos

1. Al telèfon Android, aneu a Configuració Configuració.
  2. Cerqueu Encercla per cercar.
  3. Toqueu Encercla per cercar.
  4. Desactiveu la funció Encercla per cercar.

Resoldre l'error "Encercla per cercar no està disponible"

Per utilitzar Encercla per cercar en un dispositiu Android compatible, assegureu-vos que:

La configuració de permisos és correcta

1. Al telèfon Android, aneu a Configuració Configuració.
  2. Cerca Aplicació d'assistent digital.
  3. Toqueu Aplicació d'assistent digital.
    • Comprova el següent:
      • L'assistent digital predeterminat és Google.
      • L'opció "Utilitza una captura de pantalla" està activada.

L'aplicació Google està actualitzada

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toqueu la icona de perfil.
  3. Toqueu Gestiona les aplicacions i el dispositiu i, a continuació, Gestiona.
  4. Toqueu l'aplicació Google Cerca de Google.
    • Si veieu l'etiqueta "Actualització disponible", toqueu Actualitza.