Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kom åt och hantera dina intressen

På sidan Intressen kan du komma åt och hantera det du gillar, dina samlingar och sparade objekt samt de ämnen som du följer.

Viktigt! Endast inloggade Google-användare kan komma åt och hantera intressen.

Komma åt dina intressen

Komma åt från Sparat

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Sparat längst ned.

Komma åt från Inställningar

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Anpassning följt av Hantera dina intressen följt av Följer.

Komma åt från Förslag

1. Öppna Google-appen Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Navigera till ett Förslag-kort och tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Hantera dina intressen följt av Följer.

Hantera dina intressen

På sidan Intressen kan du öppna olika flikar för att hantera dina intressen:

• Från fliken Gillade kan du se gillade objekt eller sluta gilla dem.
  • Från fliken Sparade kan du hantera dina samlingar och sparade objekt.
  • Från fliken Följer kan du hantera ämnena du följer och aviseringar om dem.