Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Se og administrer interessene dine

På Interesser-siden kan du se og administrere ting du liker, samlinger og lagrede elementer samt emnene du følger.

Viktig: Bare påloggede Google-brukere kan se og administrere interesser.

Se interessene dine

Tilgang fra Lagret

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Trykk på Lagret  nederst.

Tilgang fra innstillingene

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Innstillinger og så Personlig tilpasning og så Administrer interessene dine og så Følger.

Tilgang fra Discover

1. Åpne Google-appen Google-appen på en telefon eller et nettbrett med Android.
  2. Gå til et Discover-kort, og trykk på Mer Mer.
  3. Trykk på Administrer interessene dine og så Følger.

Administrer interessene dine

På Interesser-siden kan du gå til forskjellige faner for å administrere interessene dine: