Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Se og administrer dine interesser

På siden Interesser kan du få adgang til og administrere, hvad du kan lide, dine samlinger og gemte elementer samt de emner, du følger.

Vigtigt! Det er kun Google-brugere, der er logget ind, der kan få adgang til og administrere interesser.

Få adgang til dine interesser

Du kan få adgang til dine interesser ved at gå direkte til siden Interesser.

Få adgang til dine interesser fra Googles søgeresultater

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Gå til det søgeresultat, du vil gemme.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Gem.
  4. Klik på Rediger i pop op-vinduet.

Få adgang til dine interesser via Google-appvælgeren

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Klik på Google-apps Google apps øverst til højre.
  3. Klik på Gemt app.

Administrer dine interesser

På siden Interesser kan du administrere dine interesser til forskellige faner:

Relaterede ressourcer