Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Accedir als vostres interessos i gestionar-los

A la pàgina Interessos, podeu accedir al contingut que us agrada, a les col·leccions i els elements desats, i als temes que seguiu, i també gestionar-ho.

Important: només els usuaris de Google que han iniciat la sessió poden accedir als interessos i gestionar-los.

Accedir als vostres interessos

Accés des de Desats

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .

Accés des de Configuració

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Personalització i, a continuació, Gestiona els teus interessos i, a continuació, Seguint.

Accés des de Discover

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Navegueu fins a una targeta de Discover i toqueu Més Més.
  3. Toqueu Gestiona els teus interessos i, a continuació, Seguint.

Gestionar els vostres interessos

A la pàgina Interessos, podeu anar a diverses pestanyes per gestionar els vostres interessos:

• A la pestanya T'ha agradat, podeu consultar els elements que us agraden o indicar que ja no us agraden.
  • A la pestanya Desats, podeu gestionar les col·leccions i els elements desats.
  • A la pestanya Seguit, podeu gestionar els temes que seguiu i les notificacions corresponents.