Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer dine tilknyttede Google-tjenester

Vigtigt! Denne artikel er kun for brugere i EU.

Digital Markets Act (DMA) er en EU-lov, der trådte i kraft den 6. marts 2024. Som følge af DMA giver Google brugere i EU mulighed for at bevare tilknytningen af visse Google-tjenester.

Disse Google-tjenester omfatter:

• Søgning
  • YouTube
  • Annoncetjenester
  • Google Play
  • Chrome
  • Google Shopping
  • Google Maps

Når disse tjenester er tilknyttet, kan de dele dine data med hinanden og med alle andre Google-tjenester med henblik på visse formål. Alle typer data, der er beskrevet i Googles privatlivspolitik, kan deles mellem tilknyttede Google-tjenester. Dette omfatter dine aktivitetsdata, når du er logget ind, f.eks. de ting, du søger efter, og de videoer, du ser og lytter til.

Du kan administrere dine valg af tjenester, som skal være tilknyttet din Google-konto.

Tip! Tilknytning af Google-tjenester handler ikke om at dele dine data med tredjepartstjenester.

Opdater dine valg af tjenester, der skal tilknyttes

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Vælg Administrer tilknyttede tjenester under "Tilknyttede Google-tjenester".
  4. Vælg de tjenester, der skal tilknyttes, og vælg Næste.
    • Tip! Alle andre Google-tjenester, der ikke er angivet, er altid tilknyttet og kan dele data med hinanden med de formål, der er beskrevet i vores privatlivspolitik, afhængigt af hvilke privatlivsindstillinger du har valgt.
  5. Gennemgå dine valg, og vælg Bekræft og derefter Udfør og derefter OK.
Tip! Du kan til enhver tid gennemgå og opdatere dine valg af tjenester, du vil tilknytte.

Related resources