Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar els serveis de Google enllaçats

Important: aquest article només està dirigit als usuaris de la Unió Europea (UE).

La Llei de mercats digitals (DMA) és una llei de la UE que va entrar en vigor el 6 de març de 2024. Com a conseqüència de la DMA, a la UE, Google ofereix l'opció de mantenir enllaçats determinats serveis de Google.

Entre els serveis de Google s'inclouen els següents:

• Cerca
  • YouTube
  • Serveis d'anuncis
  • Google Play
  • Chrome
  • Google Shopping
  • Google Maps

Quan estan enllaçats, aquests serveis poden compartir les vostres dades entre si i amb la resta de serveis de Google amb finalitats determinades. Es poden compartir tot tipus de dades, tal com es descriu a la política de privadesa de Google, en tots els serveis de Google enllaçats. Això inclou les vostres dades d'activitat quan teniu la sessió iniciada, com ara el que cerqueu i els vídeos que mireu i escolteu.

Al vostre Compte de Google, podeu gestionar els serveis que trieu tenir enllaçats.

Consell: l'enllaçament de serveis de Google no implica compartir les dades amb serveis de tercers.

Actualitzar les opcions triades sobre quins serveis voleu enllaçar

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Serveis de Google enllaçats", seleccioneu Gestiona els serveis enllaçats.
  4. Seleccioneu els serveis que vulgueu enllaçar i Següent.
    • Consell: els serveis de Google que no figuren a la llista estan sempre enllaçats i poden compartir dades entre si amb les finalitats que es descriuen a la nostra política de privadesa, en funció de la vostra configuració de privadesa.
  5. Reviseu les seleccions i trieu Confirma i, a continuació, Fet i, a continuació, Entesos.
Consell: podeu revisar i actualitzar les opcions que triïs en qualsevol moment.

Related resources