Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sobre la DMA i els serveis enllaçats

La Llei de mercats digitals (DMA) és una llei de la Unió Europea (UE) que va entrar en vigor el 6 de març de 2024. Com a conseqüència de la DMA, Google us ofereix l'opció d'enllaçar, a la UE, determinats serveis de Google. Entre els serveis de Google s'inclouen els següents:

• Cerca
  • YouTube
  • Serveis d'anuncis
  • Google Play
  • Chrome
  • Google Shopping
  • Google Maps

Podeu optar per enllaçar tots aquests serveis, no tenir-ne cap d'enllaçat o triar quins serveis concrets voleu enllaçar.

Quan estan enllaçats, aquests serveis poden compartir les vostres dades entre si i amb la resta de serveis de Google amb finalitats determinades. Per exemple, els serveis de Google enllaçats poden funcionar conjuntament per ajudar a personalitzar el vostre contingut i els vostres anuncis, en funció de la configuració que tingueu.

Serveis de Google que no es poden enllaçar

Per a la majoria dels usuaris de la UE, no hi ha cap servei que no es pugui enllaçar. Alguns serveis no es poden enllaçar per als usuaris que es troben a Alemanya.

Consell: tots els altres serveis de Google que comparteixen dades entre si i que no s'indiquen més amunt sempre estan enllaçats.

Sobre els serveis enllaçats

Si els serveis no estan enllaçats, es limitaran o no estaran disponibles algunes funcions que impliquen compartir les dades entre tots els serveis de Google. Per exemple:

• Si la Cerca, YouTube i Chrome no són serveis enllaçats, les vostres recomanacions a la Cerca, com ara "Recomanacions" i el feed de Discover, estaran menys personalitzades.
  • Si la Cerca i Maps no són serveis enllaçats, les reserves fetes a la Cerca no es mostraran a Google Maps.

Els aspectes d'un servei que no impliquin compartir dades no es veuran afectats.

Si decidiu no enllaçar els serveis, no se us tancarà la sessió de cap servei de Google. A més, l'enllaçament de serveis de Google no implica compartir les dades amb serveis de tercers.

Gestionar els serveis enllaçats

El control està a les vostres mans. Podeu triar quins dels serveis de Google enumerats més amunt es mantenen enllaçats. També podeu revisar i canviar en qualsevol moment els serveis triats al vostre Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu gestionar els serveis enllaçats.

Sobre les vostres dades

Obteniu més informació sobre com s'utilitzen les vostres dades als serveis de Google enllaçats.

Quines dades s'utilitzen
Les dades personals que es recullen sobre les vostres interaccions amb els serveis de Google enllaçats es poden compartir amb qualsevol servei enllaçat. Això inclou les cerques que feu, els vídeos que mireu a YouTube, les aplicacions que instal·leu des de Google Play, la informació associada (com ara la informació del dispositiu) i altres tipus de dades que es descriuen a la nostra política de privadesa.
Com utilitza Google aquestes dades

Google utilitza aquestes dades compartides entre els serveis enllaçats per a les finalitats que s'estableixen a la nostra política de privadesa:

• Proporcionar serveis personalitzats, com ara contingut i anuncis, en funció de la vostra configuració.
  • Mantenir i millorar els nostres serveis.
  • Desenvolupar serveis nous.
  • Entendre l'ús que els usuaris fan dels nostres serveis per garantir-ne i millorar-ne el rendiment.

Les opcions que trieu sobre els serveis enllaçats no canvien les altres opcions de configuració, com ara les opcions de personalització dels serveis de Google que hàgiu triat. Només amplien les opcions que teniu per controlar com es comparteixen les vostres dades.

Google continuarà compartint dades en alguns casos

És possible que les vostres dades de tots els serveis de Google, independentment de si estan enllaçats, es continuïn compartint entre tots els serveis amb finalitats determinades, com ara evitar el frau, protegir-vos contra el contingut brossa i l'ús abusiu, i complir la llei.

Les vostres dades també es poden compartir entre tots els serveis de Google per ajudar-vos a completar tasques de manera efectiva quan s'ofereixen dos serveis junts.

Related resources