Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvan tietojen katseleminen

Saat lisätietoja verkossa näkemästäsi kuvasta.

Tärkeää: Ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.

Kuvan tietojen etsiminen

• Näin saat lisätietoa Google Haussa olevasta kuvasta:
    1. Hae kuvaa Google-sovelluksesta tai ‐sivustolta.
    2. Avaa "Kuvanäkymä".
    3. Valitse ja sitten Tietoa tästä kuvasta.
  • Saat lisätietoa sivulla olevasta kuvasta Tietoja tästä sivusta -kohdasta:
    • Jos mahdollista, siirry Tietoa tästä kuvasta ‐kohtaan ja valitse kuva.

Saatavilla olevissa tiedoissa voi näkyä

• Google on saattanut nähdä kuvan samankaltaisen version.
  • Muita sivuja, joilla käytetään samankaltaisia versioita kuvasta.
  • Sivut, joilla kuva on voitu nähdä paljon aiemmin kuin muut Tietoja tästä kuvasta ‐tulokset.

Milloin Google löysi kuvan ensimmäisen kerran

Tietoa tästä kuvasta sisältää tietoa siitä, milloin Google on saattanut nähdä kuvan tai visuaalisesti samantyyppisiä kuvia ensimmäistä kertaa. Näiden tietojen avulla voit saada lisätietoa kuvan likimääräisestä iästä.

Vinkki: Kun arvioit verkossa olevia kuvia, asiantuntijat suosittelevat tarkistamaan, onko kuva odotettua vanhempi vai uudempi. Kun kuva on ehkä nähty ensimmäisen kerran, voit arvioida, onko otettu kontekstista väärä kuva.

Miten muut sivustot käyttävät kuvaa

Auttaakseen ymmärtämään, miten muut sivustot käyttävät kuvaa, tästä kuvasta löytyy avoimen verkon hakutuloksia, jotka sisältävät kyseisen kuvan tai muita samankaltaisia kuvia.

Tässä osiossa hyödynnetään useita tekijöitä, kuten visuaalista samankaltaisuutta ja sivun hyödyllisyyttä. Niiden perusteella priorisoidaan tuloksia, jotka auttavat ymmärtämään kuvan kontekstia.

Vinkki: Kun arvioit verkossa olevia kuvia, asiantuntijat suosittelevat, että etsit todisteita sen väittämistä ja lisäät uusia näkökulmia samaa kuvaa käyttäviltä ihmisiltä.

Kuvan varhaiset käyttötarkoitukset

Jos varhaiset käyttötavat ‐osio on käytettävissä, se korostaa sivuja, joilta Google on löytänyt kuvan tai vastaavia kuvia. Sivut ovat näkyneet paljon aiemmin kuin muut hakutulokset. Voit lukea lisää kuvan aiemman käytön mahdollisuudesta.

Vinkki: Kun arvioit verkossa olevia kuvia, asiantuntijat suosittelevat, että tutkit kuvan alkuperäistä kontekstia, jotta tiedät, kuka on luonut tai ladannut kuvan, jotta ymmärrät sen taustaa tai perspektiiviä.

Kuvan metadata

Voit nähdä kuvan sisällönkuvaustiedot ‐osiossa tietoja, jotka liittyvät kuvaan ja mahdollisesti tiettyyn sivustoon, jolta löysit kuvan. Näistä tiedoista voi olla saatavilla kontekstia kuvan luomiseen ja tekijään. Google ei kuitenkaan vahvista tässä osiossa olevia tietoja. Lue lisää kuvan tiedoista.

Vinkki: Hae muita lähteitä, jotka voivat auttaa metadatan tarkistamisessa. Huomaathan, että tämän osion tietoja voidaan muokata kuvien luonti- ja muokkaustyökaluilla, joten ne eivät välttämättä ole tarkkoja.

Anna palautetta tästä kuvasta

Palautteesi avulla voimme parantaa tätä ominaisuutta kaikille.

1. Valitse sivun alareunasta Palaute.
  2. Kirjoita palaute.
  3. Klikkaa Lähetä.