Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Més informació sobre una imatge

Podeu cercar més informació sobre una imatge que trobeu en línia.

Important: actualment, aquesta funció només està disponible en anglès.

Cercar informació sobre una imatge

• Per obtenir més informació sobre una imatge de la Cerca de Google:
    1. A l'aplicació o al lloc web de Google, cerqueu una imatge.
    2. Obriu "Visualitzador d'imatges".
    3. Seleccioneu i, a continuació, Sobre aquesta imatge.
  • Per obtenir més informació sobre una imatge d'una pàgina a l'article Sobre aquesta pàgina:
    • Si està disponible, consulta la secció "Sobre aquesta imatge" i selecciona una imatge.

A la informació disponible, pots trobar:

• Quan Google pot haver vist per primer cop una versió similar de la imatge.
  • Altres pàgines que utilitzen versions similars de la imatge.
  • Pàgines en què es pot haver vist la imatge molt abans que en altres resultats de la secció Sobre aquesta imatge.

Quan Google va trobar la imatge per primera vegada.

Sobre aquesta imatge proporciona informació sobre quan pot ser que Google hagi vist aquesta imatge o imatges visualment semblants per primera vegada. Podeu obtenir més informació sobre l'antiguitat aproximada de la imatge amb aquesta informació.

Consell: quan avalueu imatges del web, els experts recomanen comprovar si una imatge és més antiga o més nova del que esperàveu. La informació sobre quan es pot haver vist una imatge per primera vegada us pot ajudar a valorar si s'ha tret de context.

Com utilitzen altres llocs web la imatge

Per ajudar-vos a entendre com altres llocs web utilitzen una imatge, Sobre aquesta imatge proporciona resultats de cerca del web obert que contenen la imatge o altres imatges similars.

Aquesta secció utilitza una combinació de factors, com ara la similitud visual i la utilitat de la pàgina, per prioritzar els resultats que t'ajuden a entendre el context sobre la imatge.

Consell: en avaluar imatges al web, els experts recomanen cercar proves relatives a les afirmacions importants, i trobar més perspectives d'altres usuaris que utilitzin la mateixa imatge.

Usos anticipats de la imatge

Quan està disponible, la secció "Usos anticipats" destaca les pàgines en què Google ha trobat la imatge o imatges similars, i aquestes pàgines han aparegut molt abans que altres resultats mostrats. Pots obtenir més informació sobre com es pot haver utilitzat una imatge en un moment anterior.

Consell: quan avalueu imatges al web, els experts recomanen cercar-ne el context original per avaluar qui pot haver creat o penjat una imatge a fi d'entendre'n el fons o la perspectiva.

Metadades de la imatge

Podeu trobar informació associada a la imatge i que poden ser específiques del lloc web on l'heu trobat a la secció "Metadades de la imatge". Aquestes dades, si estan disponibles, us poden proporcionar context sobre la creació i el mèrit de la imatge. Tanmateix, Google no valida la informació que es troba en aquesta secció. Obteniu més informació sobre els detalls de les imatges.

Consell: cerqueu altres fonts que us puguin ajudar a validar la informació de les metadades. Tingueu en compte que la informació d'aquesta secció es pot modificar amb eines de generació i edició d'imatges, de manera que pot no ser precisa.

Enviar suggeriments relacionats amb "Sobre aquesta imatge"

Els vostres suggeriments ens ajuden a millorar aquesta funció per a tothom.

1. Al final de la pàgina, feu clic a Suggeriments.
  2. Introdueix els teus suggeriments.
  3. Feu clic a Envia.