Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Podcasts updaten

Google Podcasts op Android is onderdeel van de Google-app. Zo update je Google Podcasts:

1. Open de Google Play Store-app Google Play.
  2. Tik op je avatar en dan Apps en apparaten beheren en dan Beheren.
  3. Tik op de Google-app Google Zoeken en dan Updaten.
  4. Tik op Openen nadat de update is afgerond.
    • De Google-app wordt geopend.
  5. Sluit de Google-app Google Zoeken.
  6. Start de Google Podcasts-app Google Podcasts.

Als je nog steeds een bericht krijgt dat Google Podcasts een update nodig heeft, start je je telefoon opnieuw op.