Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Opdater Google Podcasts

Google Podcasts på Android er en del af Google-appen. Sådan opdaterer du Google Podcasts:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på din avatar og derefter Administrer apps og enheder og derefter Administrer.
  3. Tryk på Google-appen Google Søgning og derefter Opdater.
  4. Tryk på Åbn, når opdateringen er gennemført.
    • Dette åbner Google-appen.
  5. Luk Google-appen Google Søgning.
  6. Åbn Google Podcasts-appen Google Podcasts.

Hvis du stadig kan se meddelelsen "Google Podcasts skal opdateres", skal du genstarte din telefon.