Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Anpassa rekommendationer på surfplattan

Få smidiga rekommendationer om filmer och serier när du sveper till flödet Förslag på surfplattan. Med Rekommenderade appar slipper du bläddra i flera appar för att hitta något att titta på. Du kan välja vilka prenumerationsappar som ska ingå och sedan bläddra bland anpassade innehållsrekommendationer i flödet Förslag på surfplattan.

Välja från vilka appar du vill få rekommendationer

Så här lägger du till appar på rekommendationslistan:

1. Tryck på profilbilden högst upp på startskärmen på surfplattan.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Anpassning.
  4. Tryck på Rekommenderade appar.
  5. Välj för vilka streamingappar du vill få rekommendationer:
    • Välj en app på listan som du vill aktivera rekommendationer för.
    • Du kan inaktivera rekommendationer från en app genom att avmarkera den på listan.

Titta på rekommenderat innehåll

Du får rekommendationer för de streamingtjänster du har valt, oavsett vilken prenumerationsstatus du har.

Om du vill titta på innehåll från en streamingapp måste du

1. installera streamingappen på surfplattan
  2. har en aktiv prenumeration
  3. logga in på ditt konto hos streamingtjänsten.

Så fungerar anpassade videorekommendationer

Rekommendationer från Google kan baseras på

• vilka videostreamingappar du har installerat eller valt i inställningarna
  • dina sökningar efter underhållning på Google Sök och med Google Assistent
  • webb- och appaktivitet kopplad till ditt Google-konto.