Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilpas anbefalinger på din tablet

Få gode anbefalinger til film og tv-serier, når du stryger hen til Discover-feedet på din tablet. Med appanbefalinger behøver du ikke at gennemse flere apps for at finde ud af, hvad du vil se. Du kan vælge, hvilke abonnementsapps der skal inkluderes, og derefter gennemse personligt tilpassede indholdsanbefalinger i Discover-feedet på din tablet.

Vælg de apps, du vil have anbefalinger fra

Sådan føjer du apps til din anbefalingsliste:

1. Tryk på dit profilbillede øverst på startskærmen på din tablet.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Personlig tilpasning.
  4. Tryk på Anbefalede apps.
  5. Vælg, hvilke streamingapps du vil have anbefalinger fra:
    • Du kan aktivere anbefalinger fra en app ved at vælge den på listen.
    • Du kan deaktivere anbefalinger fra en app ved at fravælge den på listen.

Se anbefalet indhold

Du får anbefalinger fra de streamingtjenester, du har valgt, uanset din abonnementsstatus.

Hvis du vil se indhold fra en streamingapp, skal du:

1. Installere streamingappen på din tablet.
  2. Have et aktivt tjenesteabonnement.
  3. Logge ind på din streamingkonto.

Sådan fungerer personligt tilpassede videoanbefalinger

Anbefalinger fra Google kan være baseret på:

• De videostreamingapps, du har installeret eller valgt i Indstillinger
  • Dine søgninger relateret til underholdning i Google Søgning og Google Assistent
  • Web- og appaktivitet, der er knyttet til din Google-konto