Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bruk språkfilteret for resultater for Google Søk

Du kan bruke språkfilteret for resultater til å filtrere Google-søkeresultater på forskjellige språk.

Slik fungerer språkfilteret for resultater

Som standard avgjør Google Søk automatisk hva som er det nyttigste språket eller de nyttigste språkene å vise resultater på. Men noen ganger kan det hende du vil filtrere resultatene til ett eller flere bestemte språk.

Med språkfilteret for resultater kan du filtrere søkeresultatene til ett eller flere foretrukne språk.

Viktig: Språkfilteret for resultater vises ikke hvis det eneste valgte språket er engelsk. Det kan hende at språkfiltrering ikke fungerer for enkelte søkefunksjoner, eller hvis språket ikke kan registreres. Finn ut hvordan Google fastslår språket i søkeresultatene.

Kom i gang med språkfilteret for resultater

1. Klikk på Verktøy i et Google-søk.
  2. Klikk på Alle språk.
  3. Velg språkfilteret du vil bruke.

Endre språkfilteret for resultater

Viktig: Du kan filtrere resultater for mer enn ett språk, men filteret fungerer ikke for dem enkeltvis. Hvis du for eksempel angir filteret til fransk, indonesisk og arabisk, filtreres resultatene så alle disse språkene vises. Det filtrerer ikke ned til fransk, indonesisk eller arabisk hver for seg.

1. Åpne Søkeinnstillinger på en datamaskin.
  2. Klikk på Språk til venstre.
  3. Under «Språkfilter for resultater» klikker du på Endre.
  4. Velg språkene du vil bruke.
  5. Klikk på Bekreft nederst.