Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Usar a opción Filtro de resultados por idioma na Busca de Google

Xa podes usar Filtro de resultados por idioma para filtrar os resultados de busca de Google en diferentes idiomas.

Como funciona a opción Filtro de resultados por idioma

De forma predeterminada, a Busca de Google determina de xeito automático cales son os idiomas máis adecuados nos que mostrar os resultados. Con todo, ás veces é posible que queiras filtrar explicitamente os resultados por determinados idiomas.

A opción Filtro de resultados por idioma activa un control que che permite filtrar os resultados de busca web por un ou varios idiomas preferidos.

Importante: A opción Filtro de resultados por idioma non se mostrará se o único idioma seleccionado é o inglés. É posible que o filtro de idiomas non estea dispoñible nalgunhas funcións de busca ou no caso de non detectar o idioma. Descubrir como determina Google o idioma dos resultados de busca.

Introdución sobre a opción Filtro de resultados por idioma

1. Nunha busca de Google, fai clic en Ferramentas.
  2. Fai clic en Calquera idioma.
  3. Selecciona o filtro de idioma que prefiras.

Cambiar a opción Filtro de resultados por idioma

Importante: Podes filtrar os resultados por máis dun idioma, pero o filtro non funcionará con cada un individualmente. Por exemplo, se configuras o filtro en árabe, francés e indonesio, filtraranse os resultados para mostrar os que estean neses idiomas. Non se van filtrar os resultados en árabe, francés ou indonesio individualmente.

1. No ordenador, abre Configuración de busca.
  2. Na parte esquerda, fai clic en Idiomas.
  3. En Filtro de resultados por idioma, fai clic en Editar.
  4. Selecciona os idiomas que prefiras.
  5. Na parte inferior, fai clic en Gardar.

Recursos relacionados

Resultouche útil?

Como podemos mellorar a páxina?
Busca
Borrar busca
Pechar busca
true
Buscar no Centro de axuda