Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tulosten kielisuodatin Google Haussa

Voit suodattaa Googlen hakutulokset eri kielillä tulosten kielisuodattimen avulla.

Miten tulosten kielisuodatin toimii

Google Haku määrittää oletuksena automaattisesti hyödyllisimmän kielet tai kielet, joilla tuloksia näytetään. Joskus saatat kuitenkin haluta suodattaa tulokset tietyn kielen tai kielten mukaan.

Tulosten kielisuodattimen ansiosta saat käyttöön asetuksen, jolla voit suodattaa verkkohaun tulokset yhdelle tai useammalle haluamallesi kielelle.

Tärkeää: Tulosten kielisuodatin ei näy, jos englanti on ainoa valittu kieli. Kielisuodatin ei välttämättä toimi kaikissa hakuominaisuuksissa tai jos kielen havaitseminen ei onnistu. Katso, miten Google määrittää hakutulosten kielen.

Tulosten kielisuodatin – käytön aloittaminen

1. Valitse Googlen hakutuloksesta Työkalut.
  2. Valitse Kaikki kielet.
  3. Valitse haluamasi kielisuodatin.

Muutokset tulosten kielisuodattimessa

Tärkeää: Voit suodattaa tulokset useammalla kuin yhdellä kielellä, mutta suodatin ei toimi yksittäisellä kielellä. Jos esimerkiksi valitset suodattimeen ranskan, indonesian ja arabian, tulokset suodatetaan niin, että näet kaikki nämä kielet. Tuloksia ei suodateta erikseen ranskaksi, indonesiaksi tai arabiaksi.

1. Avaa tietokoneella Hakuasetukset.
  2. Valitse vasemmalta Kielet.
  3. Valitse Tulosten kielisuodatin ‐kohdasta Muokkaa.
  4. Valitse haluamasi kielet.
  5. Klikkaa alareunasta Vahvista.