Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Brug Filter for sprog i resultater til Google Søgning

Du kan bruge Filter for sprog i resultater til at filtrere Google-søgeresultater efter forskellige sprog.

Sådan fungerer Filter for sprog i resultater

Google Søgning afgør som standard automatisk, hvilke(t) sprog du sandsynligvis helst vil have vist resultater på. Der kan dog være tilfælde, hvor du gerne vil filtrere resultaterne efter et eller flere bestemte sprog.

Med Filter for sprog i resultater kan du filtrere søgeresultater fra nettet efter et eller flere foretrukne sprog.

Vigtigt! Filter for sprog i resultater vises ikke, hvis engelsk er det eneste sprog der er valgt. Filtrering efter sprog fungerer muligvis ikke for visse søgefunktioner, eller hvis sproget ikke kan registreres. Få flere oplysninger om, hvordan Google afgør, hvilket sprog der skal bruges til søgeresultater.

Kom godt i gang med Filter for sprog i resultater

1. Klik på Værktøjer i en Google-søgning.
  2. Klik på Alle sprog.
  3. Vælg dit foretrukne sprogfilter.

Rediger Filter for sprog i resultater

Vigtigt! Du kan vælge at filtrere resultater efter mere end ét sprog, men filteret fungerer ikke særskilt for hvert sprog. Hvis du f.eks. indstiller filteret til fransk, indonesisk og arabisk, vises alle sprog i resultaterne. Funktionen filtrerer ikke efter fransk, indonesisk og arabisk hver for sig.

1. Åbn Søgeindstillinger på din computer.
  2. Nederst til venstre skal du klikke på Sprog.
  3. Under "Filter for sprog i resultater" skal du klikke på Rediger.
  4. Vælg dine foretrukne sprog.
  5. Klik på Bekræft nederst.