Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utilitzar el filtre d'idioma dels resultats per a la Cerca de Google

Podeu utilitzar el filtre d'idioma dels resultats per filtrar els resultats de cerca de Google en diferents idiomes.

Com funciona el filtre d'idioma dels resultats

De manera predeterminada, la Cerca de Google determina automàticament quin idioma o quins idiomes semblen els més útils per mostrar-hi els resultats. Ara bé, pot ser que de vegades vulgueu filtrar explícitament els resultats per un idioma o uns idiomes concrets.

L'opció Filtre d'idioma dels resultats activa un control que us permet filtrar els resultats de la cerca web per un o més idiomes que preferiu.

Important: l'opció Filtre d'idioma dels resultats no es mostrarà si l'únic idioma seleccionat és l'anglès. És possible que el filtratge d'idiomes no estigui disponible per a algunes funcions de cerca o si no es pot detectar l'idioma. Obteniu informació sobre com determina Google l'idioma dels resultats de cerca.

Començar a utilitzar l'opció Filtre d'idioma dels resultats

1. Des d'una cerca de Google, feu clic a Eines.
  2. Feu clic a Qualsevol idioma.
  3. Seleccioneu el filtre d'idioma que preferiu.

Canviar el filtre d'idioma dels resultats

Important: podeu decidir si voleu filtrar els resultats per més d'un idioma, però el filtre no funcionarà per als idiomes per separat. Per exemple, si definiu el filtre en francès, indonesi i àrab, filtrarà els resultats perquè es mostrin tots aquests idiomes. No els filtrarà en francès, indonesi o àrab per separat.

1. A l'ordinador, obriu Configuració de la cerca.
  2. A l'esquerra, feu clic a Idiomes.
  3. A "Filtre d'idioma de resultats", feu clic a Edita.
  4. Seleccioneu els idiomes que preferiu.
  5. A la part inferior, feu clic a Confirma.